To je to što me zanima!

Istražuju muškarca (61) jer se seksao s nekoliko djevojčica

Muškarca se, naime, tereti da je od lipnja 2010. do lipnja ove godine koristeći svoj položaj u više navrata s dvjema maloljetnicama (17) imao spolne odnose
Vidi originalni članak

Splitsko Općinsko državno odvjetništvo podnijelo je prijedlog za poduzimanje istražnih radnji protiv 61-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela spolnog odnošaja zlouporabom položaja. Muškarca se, naime, tereti da je od lipnja 2010. do lipnja ove godine koristeći svoj položaj u više navrata s dvjema maloljetnicama (17) imao spolne odnose. 

Sumnja se da je maloljetnicama slao i SMS-poruke seksualnog sadržaja u kojima im je nudio novac za odnos,  a jednoj je 17-godišnjakinji slao i MMS-poruke eksplicitna sadržaja. Navodno je riječ o svećeniku iz jedne župe u Dalmatinskoj zagori.

Državno odvjetništvo je predložilo određivanje pritvora osumnjičeniku zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te ponavljanja kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tatamlata 21.06.2011.

    @optimist76:" ''Kakve su to djevojčice sa 17 godina koje se prostituiraju ?"" ........- to su ti zene s pameti balavica.@optimist76:"" a kakav je to svećenik??!! "".....pa valjda potentan svecenik ;)

  • optimist76 21.06.2011.

    ''Kakve su to djevojčice sa 17 godina koje se prostituiraju ? '' a kakav je to svećenik??!!

  • biberrr 21.06.2011.

    Svećenik se trošio na maloljetnim prostitutkama. Kakve su to djevojčice sa 17 godina koje se prostituiraju ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare