To je to što me zanima!

Italija: Dječak (10) porodio majku na podu kupaonice

Desetogodišnji dječak bio je sam u kući s majkom koju su uhvatili prijevremeni trudovi. Više od pola sata trajao je neočekivani porođaj njegova brata
Vidi originalni članak

Uplašen glas majke koja ga je probudila usred noći u srijedu  dječaku Andrei (10) iz malog sela kraj talijanskoga grada Torina zauvijek će ostati urezan u sjećanju.
- Mama me zvala iz kupaonice. Brzo sam dotrčao i vidio da joj nije dobro. Ležala je na podu i rekla mi da moram slušati sve što mi kaže - rekao je dječak koji je bio sam u kući s majkom nekoliko trenutaka prije nego je rodila. Više od pola sata slijedio je majčina uputstva i bio joj potpora pri porođaju. Zatim je istrčao iz kupaonice i donio joj škare. Zajedno s majkom pridržao je tek rođenog brata dok je ona rezala pupčanu vrpcu. Pozvao je i Hitnu pomoć. Liječnici su bili zadivljeni hrabrošću malog dječaka koji je pomogao majci da na svijet donese potpuno zdravog, četvrtog po redu, sinčića Alberta.
- Nije me bilo strah. Kad je tata na putu, ja ga mijenjam i uvijek pomažem mami. Osjećao sam se kao liječnik. Ponosan sam što sam prvi zaželio dobrodošlicu malom bratu - pohvalio se Andrea.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • n-n-a 23.05.2008.

    i za to triba hrabrosti sa 10 godina pravi si mali cestitam

  • Splićo 23.05.2008.

    Ma pravi je... :)

  • Torcida-Split 23.05.2008.

    mali je hrabar nema šta

Komentiraj...
Vidi sve komentare