To je to što me zanima!

Iva Balent stavila naočale na 'srca' i rukom sakrivala lice

Nakon frizera Ivica Todorić vratio se kući u Kulmerove dvore, a iz dvora su u radni dan izašli ostali članovi obitelji. Kći Iva Balent, inače vlasnica tvrtke Srculence, na glavi je imala naočale u obliku srca
Vidi originalni članak

Ivica Todorić iskoristio je prvi dan na slobodi da ode na 'novu staru' frizuru kako je sam rekao, a najavio je i kako planira izaći na izbore i osvojiti vlast. Nakon frizera vratio se kući u Kulmerove dvore, a iz dvora su u radni dan izašli ostali članovi obitelji. 

Kći Iva Balent, inače vlasnica tvrtke Srculence, na glavi je imala naočale u obliku srca, a od fotografa je rukom skrivala lice dok je u Škodi izlazila iz dvorišta.

VIDEO: PRVO JUTRO NA SLOBODI Gazda je 'vratio' staru frizuru i poručio svima: Osvojit ću vlast!

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 21.11.2018.

    Bez obzira sta ko napravio, bez obzira koliko to bilo grozno ja ne podrzavam ovakva pisanja i provociranja .. ovo je javni linc jedne obitelji a to je frijeh. Pustimo covjeka da se brani, pa ako uspije / ne uspije onda pisite . Ovo sto radite mene osobno, ne imponira jer to je uznemiravanje kako njih tako i nas jer nam servirate svaki dan po dio price . Lice ima i nalicje kso i medalja sto ima dvije strane. Budimo ljudi i pustimo covjeka i njegovu obitelj na miru pa ako bude kriv nek odlezi svoje, nek vrati dug ili sta vec.

  • dajana 21.11.2018.

    molim vas moze meni jedan bankrot u kojem se vozi nova skoda dzip?

  • krao_sam_1 21.11.2018.

    Iva je naše blago. Bogatu djecu treba čuvati da ne odu u njemačku .

Komentiraj...
Vidi sve komentare