To je to što me zanima!

Ivan Čehok: Nisam pušio marihuanu, to je smiješno!

Objavljena je fotografija na kojoj Ivan Čehok drži sporni smotuljak. On kaže kako se ne radi o marihuani te kako je s prijateljima smotao duhan
Vidi originalni članak

Na izletu u Amsterdam prije šest godina nas desetak iz varaždinske gradske uprave smotali smo duhan tako da izgleda kao džoint. Potom smo se slikali, a sve je to bila zafrkancija. Nismo bili ni u coffee shopu nego u hotelu. Ovo je smiješno, rekao je Ivan Čehok. Fotografiju na kojoj gradonačelnik Varaždina drži sporni smotuljak u utorak je objavio portal Index.hr. Portal je napisao kako anonimni pošiljatelj slike tvrdi da je riječ o marihuani. Čehok je rekao da na fotografiji nema ničeg spornog i kako građani Varaždina znaju da on ne podržava “takve stvari”.
- Kao klinac povukao sam dim marihuane, kao i svi. danas ni cigarete ne pušim jer mi smeta dim, a kamoli marihuanu - kazao je varaždinski gradonačelnik. Smatra da je sve dio prljave predizborne kampanje.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • andariel 13.05.2009.

    Ivan Čehok je za Varaždin, moj rodni grad, učinio u kulturnom, zdravstvenom, estetskom i političkom smislu preporod. Predavao mi je latinski u srednjoj školi, i bio je izvrstan predavač. Turbo je načitan i obrazovan, za razliku od drugih gradonačelnika. A sada je li pušio marihuanu, to doista nije bitno.

  • sprinterica 13.05.2009.

    ajd čehok što se pravdaš nisi jedini

  • danijel_ck 13.05.2009.

    Neznam kaj da velim o Cehoku. Necu reci da je bud... jer ce me admin opet izbrisati. Ali Cehok je gradonacelinik, saborski zastupnik, u raznim saborskim odborima, u nadzornim odborima....a izmedu ostalog on je i profesor na Uciteljskoj akademiji u Cakovcu. Iz prve ruke znam da u 5 godina nije odrzao vise od tri predavanja. Ispit mu se sastoji od odgovaranja na neka pitanja - tu isto znam da ne cita odgovore nego ocjenjuje valjda kako mu se ku... digne. Neka mi netko veli dali je to ok. I onda se jos ovako slikaju. To nema ni na divljem zapadu. A i za Durdu bi mogao puno toga napisati. ali sam fin pa necu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare