To je to što me zanima!

Ivan Korade ubio policajca, a na kraju je ubio i sebe!

Zagorje: Policija je na ribnjaku okružila odbjeglog generala u jednoj od vikendica. Ivan Korade je ubio pripadnika Kobri, a zatim se raznio bombom
Vidi originalni članak

Policija je uspjela locirati odbjegloga generala Ivana Koradea u vikendici. Pucao je na policajce i na mjestu ubio jednog od njih. Policajci su ga tada okružili. On se nije želio predati. Grčevito se branio rafalnom paljbom. Specijalci su nešto poslije 15 sati bacili suzavac u kuću i krenuli unutra. Tog časa navodno se Korade raznio bombom. Korade nije imao pomagače.
Njegovi suborci često su ovih dana ponavljali da će, kad bude stjeran u kut, dići ruku na sebe. Hitna pomoć protutnjala je selom. Doznajemo da je poginuo pripadnik Kobri. Glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovac rekao je za Novu TV kako je iz jedne vikend-kuće otvorena rafalna paljba na policiju, u kojoj je ubijen jedan policajac. U Veliku Petrovogorsku sletio je helikopter. Policija je stanovnicima rekla da se zatvore u kuće i ne izlaze van zbog svoje sigurnosti.
Policajac je peta žrtva krvavog pohoda Ivana Koradea. U noći na srijedu ubio je Davora Petriša (36), a u četvrtak Ciliku (62) i Gorana (15) Hudića te Franju Kosa (62).

Idi na 24sata

Komentari 105

  • kozanostra 04.04.2008.

    Kako je jednoruki covjek uz sebe mogao imati toliko oruzja? Nije bilo jataka? Ne, nije! Ubio 5 ljudi pa potom sebe......Skrivao se na 1 km od kuce...Imati ce besplatni sprovod, svi vojni cinovi ce mu biti zadrzani, jer udovica mora dobiti generalsku penziju...

  • Roci 03.04.2008.

    Tako je podgorac,anna slazem se.

  • user_24299 03.04.2008.

    ADMINE GOVNO SRBSKO

Komentiraj...
Vidi sve komentare