To je to što me zanima!

Ivan Kujundžić predao potpise: 'Osjeti se želja za promjenom'

HDZ-ov brod se nagnuo na lijevo, poručio je Ivan Kujundžić koji želi biti potpredsjednik HDZ-a. Rekao je da želi pobuditi ustajalu HDZ-ovu trenutnu 'lakoću življenja'
Vidi originalni članak

Kandidat za potpredsjednika HDZ-a Ivan Kujundžić predao je u petak Središnjem izbornom povjerenstvu stranke oko 7.500 potpisa za svoju kandidaturu.

- Na terenu se osjeti jedna želja za promjenom HDZ-a i povratkom na njegov izvorni identitet, njegov suverenistički koncept i model - rekao je Kujundžić novinarima nakon predaje potpisa u Središnjici HDZ-a.

Naveo je i da u kampanji želi pobuditi, kako je rekao, jednu ustajalu HDZ-ovu trenutnu „lakoću življenja” te da se kroz „neposlušni HDZ-ov duh” probudi i pokaže nada za spas stranke kakva bi ona trebala biti.

Kujundžić smatra i da će se članovi stranke na unutarstranačkim izborima ponašati kao „referendumska inicijativa koja će promijeniti HDZ” - svjetonazorski, ideološki i u svakom drugom pogledu.

Drži i da je važno vratiti demokršćanski identitet HDZ-a, za razliku od sadašnjeg koji je stranku odveo posve na lijevo.

- HDZ-ov brod se nagnuo na lijevo - poručio je Kujundžić.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 01.03.2020.

    Ne može se biti pošten hadezeovac ako prešućuješ korupciju pod vodstvom HDZ-a, a i klijentelizam unutar HDZ-a.

  • Liliana_1 29.02.2020.

    To skupljanje potpisa je glupo trošenje papira, čemu to služi. To mi govori o intelegenciji ljudi koji su donijeli ta pravila. Dječja igra, prestrašno.

  • 29.02.2020.

    tako je, osjeti se zelja s promjenom... cim prije nestanete skupa s SDP-om doci ce do velikih promjena na bolje u ovoj trenutno jadnoj drzavi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare