Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
18 komentara

Ivan Kujundžić predao potpise: 'Osjeti se želja za promjenom'

HDZ-ov brod se nagnuo na lijevo, poručio je Ivan Kujundžić koji želi biti potpredsjednik HDZ-a. Rekao je da želi pobuditi ustajalu HDZ-ovu trenutnu 'lakoću življenja'

Zagreb: Zastupnici HDZ-a na konferenciji za medije
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
18 komentara

Kandidat za potpredsjednika HDZ-a Ivan Kujundžić predao je u petak Središnjem izbornom povjerenstvu stranke oko 7.500 potpisa za svoju kandidaturu.

- Na terenu se osjeti jedna želja za promjenom HDZ-a i povratkom na njegov izvorni identitet, njegov suverenistički koncept i model - rekao je Kujundžić novinarima nakon predaje potpisa u Središnjici HDZ-a.

Naveo je i da u kampanji želi pobuditi, kako je rekao, jednu ustajalu HDZ-ovu trenutnu „lakoću življenja” te da se kroz „neposlušni HDZ-ov duh” probudi i pokaže nada za spas stranke kakva bi ona trebala biti.

Kujundžić smatra i da će se članovi stranke na unutarstranačkim izborima ponašati kao „referendumska inicijativa koja će promijeniti HDZ” - svjetonazorski, ideološki i u svakom drugom pogledu.

Drži i da je važno vratiti demokršćanski identitet HDZ-a, za razliku od sadašnjeg koji je stranku odveo posve na lijevo.

- HDZ-ov brod se nagnuo na lijevo - poručio je Kujundžić.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message