To je to što me zanima!

Ivanić: Mladić je pištoljem upucao svoju djevojku (15)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mladić (17) je na zabavu donio pištolj koji je u jednom trenutku slučajno opalio. Metak je pogodio njegovu djevojku i teško ju je ozlijedio
Vidi originalni članak

Liječnici u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Dubrava primili su u petak navečer 15-godišnju djevojku iz Ivanić Grada s prostrijelnom ranom noge. Djevojka je ranjena oko 18.50 sati u mjestu Križ blizu Ivanića, na kućnoj zabavi kod prijateljice. Njezin dečko (17) na zabavu je sa sobom donio pištolj Crvenu zastavu, kojeg je uzeo tati i sa sobom ga nosio nekoliko dana. Njegov otac nije znao da mu je sin uzeo pištolj za kojeg nema dozvolu. Mladić je oružje pokazivao pred djevojkama. U jednom trenutku pištolj je opalio, a metak je pogodio njegovu 15-godišnju djevojku. U sobi su u tom trenutku bile još dvije djevojke u dobi od 14 i 15 godina. Vidjevši što je učinio mladić se prepao pa je pištolj bacio kroz prozor i pobjegao. Roditelji djevojke kod koje je bila zabava bili su cijelo vrijeme doma, pa su pozvali policiju nakon pucnja. Policija je mladića nakon tri sata pronašla kako luta po željezničkom kolodvoru u mjestu Novoselec i odmah ga odvezli u policijsku postaju na ispitivanje. Pištolj su za vrijeme očevida pronašli u dvorištu obiteljske kuće. Djevojku su prevezli u KB Dubrava. Dežurna liječnica kaže kako je djevojka dobro te da je izvan životne opasnosti. Nisu joj ozlijeđeni živci ni arterije pa bi se uskoro trebala oporaviti. Nakon ispitivanja mladića su pustili kući.
- Malo me to zaprepastilo. On je inače dobar dječak. Živi sam s ocem, kojeg je supruga napustila prije dvije godine - rekao je susjed 17-godišnjaka Vlado Vitez.  Mladićev tetak rekao nam je kako svi znaju što se dogodilo, no da su roditelji djece to međusobno riješili i kako nitko nikoga ne krivi za nesreću.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • hogarko 31.01.2009.

    Bolje bi mu bilo da je upotrijebio onaj drugi pištolj.

  • 31.01.2009.

    Lud covjek!

  • user_2858 31.01.2009.

    @be yourself - predobar komentar :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare