To je to što me zanima!

Ivanka je u Hrvatskoj s Rusima sredila tati Donaldu izbore?

U ovom slučaju obradit će se i Trumpova istraga o protukandidatkinji Hillary Clinton, kojoj su sa servera ukradeni brojni kompromitirajući mailovi
Vidi originalni članak

Istraga američkog specijalnog savjetnika Roberta Mullera, koja je skupljala dokaze o umiješanosti Rusije u američke predsjedničke izbore 2016., objavila je mailove o sumnjivom sastanku Ivanke Trump i njezina muža Jareda Kushnera s ruskim oligarhom u Hrvatskoj.

Mediji su te 2016., dok je kampanja trajala, objavili da se Ivanka nalazi u Dubrovniku. Snimili su je na 1,3 milijarde kuna vrijednoj jahti američkog milijardera Davida Geffena. Objavila je i sama neke fotografije iz grada, kao i onu s poduzetnicom Wendi Deng Murdoch, bivšom ženom medijskog mogula Ruperta Murdocha. No sad otkriveni mailovi, koje je 2017. pisao bivši savjetnik i strateg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Steve Bannon, pokazali su kako su se Trumpovi ondje susreli s misterioznim, neimenovanim ruskim oligarhom i njegovom djevojkom, piše Daily Mail. Doznao je to kad je preuzeo Donaldovu kampanju i taj je potez smatrao upitnim.

Ipak, sve je navodno tajio i želio iskoristiti za potencijalno raskrinkavanje Kushnera koji ga je ugrožavao u političkom smislu. Nisu imali jednake zamisli oko Trumpova načina vođenja zemlje te je Ivanku i Jareda nazivao “globalistima iz New Yorka”.

Inače, dio otkrivenih mailova ukradeni su Demokratima te ih je objavila zviždačka platforma WikiLeaks. Istražitelji kompromitirane kampanje nisu otkrivene mailove željeli pustiti u javnost, no na to ih je prisilio sud nakon tužbe CNN-a i Buzzfeed Newsa.

Nove mailove i podatke o istrazi morat će predati medijima svakog mjeseca nakon službene obrade.

U ovom slučaju obradit će se i Trumpova istraga o protukandidatkinji Hillary Clinton, kojoj su sa servera ukradeni brojni kompromitirajući mailovi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 26.01.2020.

    Ta Clintonica nikako ne može prežalit što je izgubila.Ovo je već degutantno.

  • Illaminat 26.01.2020.

    Gluposti.

  • Hanss_1 26.01.2020.

    Koje gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare