To je to što me zanima!

Ivić je odao tajnu? Mahao s Registrom na televiziji

Ministar branitelja Tomislav Ivić je u emisiji HTV-a 'Otvoreno' pokazivao gostima dio iz jednistvenog Registra i priznao da to zapravo ne smije raditi
Vidi originalni članak

Ministar branitelja Tomislav Ivić sumnja da su podaci objavljeni u Registru branitelja točni. U emisiji Otvoreno izjavio je kako je to "tek sirovi materijal koji nema veze s Registrom". Ivić je sa sobom u studio HRT-a ponio izvadak iz Registra i izvadak s interneta, koji je isprintao te je njima mahao pred gostima. Na njemu piše da je bivši ministar obrazovanja Dragan Primorac bio četiri godine branitelj, prenosi net.hr. Ivić je želio dokazati kako podaci iz objavljenog Registra nisu točni pa je izvukao papir iz jedinstvenog Registra branitelja iz kojeg se vidi da je Primorac imao sedam mjeseci braniteljskog staža. Voditelj ga je onda upitao nije li to prouzakonito što čini, a Ivić je kratko odgovorio: "Pa ja to zapravo ne smijem raditi, ali vjerujem da se Dragan Primorac neće ljutiti".
Josip Đakić, predsjednik Hvidre, smatra da objava Registra nije dobra za nikoga te se boji da bi s tim podacima mogli baratati i ljudi kao što je Savo Štrbac. Za objavu krivi kampanju predsjednika Ive Josipovića, a upozorio je i na izjavu Predraga Freda Matića, koji je rekao da će podaci biti objavljeni na internetu. Ministar Ivić opovrgnuo je i navode da Erste Invest ima Registar branitelja, jer Erste Invest upravlja fondom branitelja.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • sprinterica 08.04.2010.

    ja sam također provjerila osobe iz svoje obitelji i podaci su točni

  • mimini 08.04.2010.

    da se razumijemo imamo i mi popis njihovih pripadnika paravojnih jedinica zato se i dešava da se netko od njih sjeti nakon hrpe godina uči u lijepu našu a kad tamo -hop! več na granici ...ako koga zanima www.necenzurirano.com ,ima popis od skoro 450 str tko su ,odakle i za koje zločine su optuženi - u detalje...sve se može saznati kada se hoče...

  • mayhem26 08.04.2010.

    Ja sam provjerio 25-30 osoba za koje dobro znam koliko su bili u vojsci i svi su mi podaci ipali točni,a ovaj sto priča bolje mu je da začepi gubicu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare