To je to što me zanima!

'Račan nije odredio nikoga za nasljednika, pa ni Milanovića'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gost emisije Dnevni red bio je SDP-ov Davorko Vidović povodom sedme obljetnice smrti Ivice Račana. Demantirao je da je Račan rekao tko će biti njegov nasljednik
Vidi originalni članak

Povodom sedme godišnjice smrti predsjednika SDP-a Ivice Račana u emisiji Dnevni red gostovao je Davorko Vidović. Evo što je rekao o tome je li Račan odredio nasljednika. 

 - To je podvala. Ivica Račan nikad nije nominirao nikoga, pa ni Zorana Milanovića, za svog nasljednika. To je bilo potpuno strano njegovom biću. On nije stranku shvatio kao dinastiju u kojoj se određuje nasljednik. Naprosto to je bila manipulacija ljudi koji su navijali za Zorana Milanovića kao jednog od četiri kandidata i to plasirali u javnost. Nova snaga o kojoj je govorio Račan se nije odnosila ni na kojeg pojedinca - rekao je Vidović. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 30.04.2014.

    bahati Zoki se sam izabrao,ne treba njemu nitko za to...

  • cassini 30.04.2014.

    ovdje se ne radi o poštenju račana nego o pohlepnosti vidovića koji je htio bit na Milanovićevom mjestu - i znam da nebi taj posao radio bolje - samo da dođe na vlast!!! političar iz komunjarskog doba!!!!

  • liliana 30.04.2014.

    Pa nije predsjednik stranke kralj da određuje nasljednika.Vi u SDP-u se ne zavaravajte,dobili ste izbore na konto Milanovića jer jedini on je djelovao svjetski i državnički,ali to što smo se prevarili u njemu naš je problem.Vi u stranci nemate nikog drugog koji bi bio lider.Svi ste out.A Milanović je prokockao šansu života što je vama prepustio na volju vodstvo države,što se nije više anagažirao i kontrolirao rad ministara.On oko sebe ima totalno nesposobne ljude osim onog malog Dončića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare