To je to što me zanima!

Ivo Josipović i dalje vodi, a Hebrang je iza Primorca

Dragan Primorac prema zadnjem istraživanju agencije Puls za dlaku je pretekao HDZ-a predsjedničkog kandidata Andriju Hebranga.
Vidi originalni članak

Dragan Primorac prema zadnjem istraživanju agencije Puls za dlaku je pretekao HDZ-a predsjedničkog kandidata Andriju Hebranga. Politički analitičari kažu da se takva situacija vjerojatno neće zadržati jer ipak Hebrang iza sebe ima jaku stranačku mašineriju. Ivo Josipović i dalje je na prvom mjesu, a prema anketi najveći konkuterni su mu neovisni kandidati Nadan Vidošević i Milan Bandić. Iako Vidoševića "bije" glas ljepotana kojemu žene ne mogu odoljeti, čak 31 posto žena glasalo bi za Josipovića, a 14 za Vidoševića.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • prečko 11.12.2009.

    BORIS MIKŠIĆ TREĆI HRVATSKI PREDSJEDNIK!!!

  • mmarko 29.11.2009.

    1. Branko Hebrang, (zaposlenik HINE) brat Andrije je bio uz predsjednika Tuđmana od samih početaka. NE ANDRIJA! 2. Andrija je u HDZ ušao NAKON POBJEDE HDZ-a na izborima 1990- godine. 3. U HDZ ga je primio Mile Balen predsjednik HDZ-a Trnje. U stožer HDZ na Becićevim stubama nakon barake primio ga je don Ante Baković i odveo ga kod predsjednika Tuđmana koji ga je isporučio Stipi Mesiću sa riječima „Evo ti ga Stipe pa radi s njim što znaš jer češ ti voditi vladu“. 4. Andrija Hebrang je postao na taj način ministar zdravstva. 5. Isti gospodin je je nagovarao Miroslava Tuđmana da stvore stranku HIP koja je i stvorena, ali ubrzo propala. Kad je Andrija uvidio da od toga nema političke koristi, a predsjednik Tuđman je u međuvremenu umro, naš Andrija dodvorava se ostacima HDZ-a koji vodi Šeks. 6. Kad je u unutarstranačkim borbama Ivo Sanader odnio pobjedu nad Ivićem Pašalićem, pomoću Glavaša lažno pobijedio, naš Andrija se brzo priklonio pobjedniku, velikome vođi doktoru Ivi! 7. Sve gore navedeno je put kojim je išao Andrija, a koji danas javno govori kako Sanader nije više potreban jer ih sada vodi novinarka iz podruma Šubićeve ulice (gdje ju je smjestio Vrdoljak 1990. godine). Predsjednik Mesić je javno prozvao Kosoricu da je bila dio Pokreta za Jugoslaviju, da je uselila u veliki stan MORH-a i koja danas može reći drugu Luki Bebiću da „Šuti nisam ti dala riječ“. I kako je zašutio Bebić tako je zašutio i naš Andrija Andrija Hebrang dva je puta odlazio iz HDZ-a: 1. kada je sa HIP-om išao na lokalne izbore 2001. godine ( stranku osnovao zajedno sa Miroslavom Tuđmanom ) i 2. kada je odlazio sa mjesta ministra MORH-a. U vrijeme rata 90.-ih sanitet je po nalogu Tuđmana vodio general dr. Prodan, humanitarne poslove dr. Lang i fra Duka naročito po Bosni i za Slavoniju – Vukovar te sa njima saborska zastupnica Vera Stanić, a dr. Andrija Hebrang je glumio šefa.

  • mmarko 29.11.2009.

    Dobar naslov članka, ali Treći predsjednik je Nadan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare