To je to što me zanima!

Ivo Josipović: Idemo u Katar kako bi ugovorili nove poslove

"Katar ima veliki gospodarski potencijal pa tamo želimo predstaviti naše uspješne tvrtke te im ugovoriti nove poslove. Idemo radi poticanja inozemnih investicija"
Vidi originalni članak

Hrvatsko izaslanstvo na čijem čelu će biti predsjednik Ivo Josipović u nedjelju putuje u službeni posjet Kataru, javlja HRT. Josipović u Katar vodi gospodarski tim  u kojem će biti potpredsjednik Vlade Radimir Čačić te gospodarstvenici iz Crosca, Plinacra, Podravke, 'Đure Đakovića', Tehnike, IGH, 'Končara', Metal Producta i Eurocablea. Glavni je cilj i interes predstaviti projekte u energetici, posebno projekt izgradnje LNG terminala koji je u visokoj fazi pripreme i za koji je Katar zainteresiran. Osim toga predstavit će se i hrvatski projekti u turizmu i infrastrukturi. 

Josipović je rekao kako je cilj putovanja otvoriti investicijske kanale.

- U Kataru želimo predstaviti naše uspješne tvrtke te im ugovoriti nove poslove. Idemo tamo radi poticanja inozemnih investicija. Katar je jedna stabilna, politički važna zemlja. Katar ima veliki gospodarski potencijal - rekao je Josipović. 


Idi na 24sata

Komentari 57

  • dahhmal 13.11.2012.

    Kaj bu te vi dogovorili jedino kaj vam dobro ide to je derat svoj bedasti narod

  • Galeb i ja 12.11.2012.

    sere li ga sere !!!!!.....

  • red one 12.11.2012.

    stalno ugovaramo poslove s nekim egzotičnim zemljama,umjesto da razvijamo poslove sa zemljama u okruženju,jer od njih je hrvatska industrija oduvjek i živjela.Jedan posao u Kataru nemože spasit našu privredu,ali je definitivno fino tamo otputovat za vikend

Komentiraj...
Vidi sve komentare