To je to što me zanima!

Josipović: Operateri bi trebali Ministarstvu platiti za releje

Predsjednik je na kavi s građanima komentirao zapošljavanje suradnika ministara bez natječaja i rekao kako je to dobra ideja koja bi mogla podići kvalitetu rada
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović je na susretu s građanima komentirao izjavu ministra Ante Kotromanovića da VIP i T-com 15 godina nisu Ministarstvu obrane plaćali naknadu za korištenje releja te rekao kako očekuje da će svi operateri, kao i drugi koji koriste javnu infrastrukturu, sudjelovati u troškovima jer je to ''pravedno, zakonito i moralno', javlja HRT. Na pitanje o zapošljavanju suradnika ministara bez javnog natječaja, predsjednik je rekao kako misli da je ideja zanimljiva te bi mogla podići kvalitetu rada u državnoj službi. Komentirao je i prijedlog predsjednika Sabora Borisa Šprema o kažnjavanju zastupnika. Josipović smatra da je u slučaju ponašanja zastupnika najvažnija javna osuda političara koji naprave izgrede. Rekao je da je cilj njegovog sutrašnjeg posjeta Azerbajdžanu otvoriti vrata gospodarstvenicima. 

Predsjednik je na kavi uz građane primio i izaslanstvo Koprivničko-križevačke županije i turističke zajednice. Na dar je dobio pisanicu od stiropora visoku dva metra koju su oslikali podravski umjetnici. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 57

  • konjina 12.03.2012.

    veli nogica kuhana ako morh nije u stanju naplatiti evo emporiona

  • brpljok 11.03.2012.

    Yusipoviću dali si za ovu izjavu tražio pristanak svojih gazda iz Brisela?

  • IvanJurčić 11.03.2012.

    bolje ikakva reakcija nego nikakva! www.facebook.com/MrzimMobilneOperatere

Komentiraj...
Vidi sve komentare