To je to što me zanima!

Ivo Josipović po prvi put odjenuo vojnu uniformu

U bež civilnoj varijanti vojne uniforme predsjednik se pozdravio s vojnicima na poligonu u Slunju. Josipović je tamo pogledao četiri vojne vježbe
Vidi originalni članak

Vojni poligon "Eugen Kvaternik" u Slunj u utorak je posjetio predsjednik Ivo Josipović. Vojnici su pred predsjednikom, načelnikom glavnog stožera OSRH Josipom Lucićem, zapovjednikom Mladenom Kruljcem te tajnikom MORH-a Željkom Goršićem pokazali četiri vojne vježbe. Josipović je za tu prigodu po prvi put u svom predsjedničkom mandatu obukao bež civilnu varijantu vojne uniforme.
- Čestitam pripadnicima oružanih snaga na njihovoj dobro pripremljenosti. Ovom prilikom im i čestitam na onome što su pripadnici oružanih snaga napravili za vrijeme poplave, spašavajući ljude i imovinu - rekao je Josipović. Komentirao je i potpisivanje sporazuma između ministra Branka Vukelića i srbijanskog kolege.
- Hrvatska u strateškom smislu dobiva jednog novog partnera. Znamo, nekad nisu bili takvi odnosi - kazao je predsjednik. Novinari su ga tražili da komentira Mesićevu izjavu da je Janez Janša neuravnotežen te da li ga podržava i smatra li da Janša može spriječiti ratifikaciju pristupnog sporazuma.
- Ja nisam ekspert za takve iskaze. Bivši premijer Janša je bio protivnik sporazuma do zadnjeg dana. Ja sam uvjeren da će Slovenija provesti ratificiranje - zaključio je Josipović.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • mala marijana 08.06.2010.

    Na sl.3 izgleda ko hanzlek =))

  • Studentica_20 08.06.2010.

    huhu! baš je sladak! hahahahaha....xD

  • 08.06.2010.

    dobro,odoru je obukao.... jos da uzme pusku i povede rat protiv vlade i korupcije,kriminala........

Komentiraj...
Vidi sve komentare