To je to što me zanima!

Ivo Pukanić po suprugu u bolnicu došao s pištoljem

Vlasnik Nacionala već je dobio nadimak Šerif S Divljeg Zapada jer, usred bijelog dana, a na oči djece i odraslih, pokazuje pištolj za pojasom...
Vidi originalni članak

Ivo Pukanić je, valjda u strahu od novog pokušaja atentata, svoju suprugu Mirjanu pred psihijatrijskom bolnicom u Vrapču dočekao s pištoljem za pojasom. To je učinio iako je od policije dobio nekoliko ljudi koji ga čuvaju. Premda za posjedovanje i nošenje oružja Pukanić ima valjanu dozvolu, ovakvo javno pokazivanje pištolja na ulici protivi se zakonu. Na taj se čin gleda kao na uznemiravanje javnosti, stoga bi Pukanić, prema Zakonu o oružju, mogao biti i prekršajno kažnjen. Policija bi u ovom slučaju, također, mogla pokrenuti postupak za oduzimanjem oružja.

MIRJANA PUKANIĆ IZ HHO-a OTIŠLA KOD ALKE
Navodno je Mirjanu Pukanić u petak poslijepodne iz prostorija Hrvatskog helsinškog odbora odvezla nekadašnja kolumnistica NCL grupe i pjevačica Alka Vuica. S njom je bila i Sanja Sarnavka iz udruge B.a.B.e. te su zajedno odvele Mirjanu kod Alke na ručak.

>>>M. PUKANIĆ: NEĆU KUĆI S MUŽEM, ŽELIM SE RASTATI>>>

Idi na 24sata

Komentari 38

  • picek58 12.04.2008.

    Pukanić je totalni kreten koji već dugo svima uskaće u riječ i u svakoj emisiji vodi glavnu riječ. Sve zna i sa svima je na ti ko pravi primitivac.Tako je i jadnu ženu već godinama izluđivao, a utjecajni prijatelji omogučavaju mu da se igra šerifa. Najviše me razočaralo to što i predsjednik opravdava njegov način samoobrane. Mislim da je ionako sve sam inscenirao, a kud bi došli da svi za opasačem nosimo oružje. Nadam se da će njegova supruga uspjeti rješiti se njega i domoći se svoga novca. Novine trebaju i dalje pratiti taj slučaj da pokopaju Pukija njegovim oružjem. Nek već jednom prestane spominjati svoju jadnu malodobnu kćer koju sam najviše sramoti. Sram bilo i njega i one koji su na njegovoj strani.

  • Dživo 12.04.2008.

    Pronašli su tipa koji je pucao na pukiya.Neki Mišo Kovač.Kažu da je samo taj mogao promašiti iz takve blizine.

  • denis_z 12.04.2008.

    Nije mi jasno zasto sad njega ne privedu s lisicama na rukama i ne strpaju u ludaru kad je ocito da je on taj koji je lud?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare