To je to što me zanima!

Ivo Sanader i druge izbore za Sabor dočekao je iza rešetaka

Bivši premijer Ivo Sanader ima pravo izaći na biračko mjesto u zatvoru Remetinec i u I. izbornoj jedinici izabrati listu i kandidata koji će ga zastupati u Saboru...
Vidi originalni članak

Bivši premijer Ivo Sanader ima pravo izaći na biračko mjesto u zagrebačkom zatvoru Remetinec i u I. izbornoj jedinici izabrati listu i najboljeg kandidata koji će ga zastupati u Hrvatskom saboru sljedeće četiri godine. 

Naime, iako Remetinec spada u VII. izbornu jedinicu, bez obzira gdje se birač nalazio na izborni dan, on uvijek glasa za onu izbornu jedinicu u kojoj ima prijavljeno prebivalište, a ne za onu gdje privremeno boravi. 

Sanaderu je procedura oko glasovanja u zatvoru poznata jer je i prije četiri godine parlamentarne izbore dočekao u zatvoru. Podsjećamo, izbori su održani 4. prosinca 2011., a Sanader je iz zatvora, nakon što su njegovi prijatelji skupili jamčevinu od 12,4 milijuna kuna u vidu nekretnina i gotovine, izašao 16. prosinca 2011. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Linz 09.11.2015.

    Kavez je za neke ‘ptice’ najbolje rješenje !!!

  • bubasvaba666 09.11.2015.

    On je u zatvoru gdje se lijepo živi treba ga staviti da čisti ulice i da radi kao drugi zatvorenici a on planduje i piše knjigu.

  • lokal patriota 09.11.2015.

    I tako narednih dvadeset godina neka bude sretan gdje je sada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare