To je to što me zanima!

Ivo Sanader ostao na samo jednom odvjetniku - G. Suiću

Nakon što su Jasna Novak i Ivan Lovrić otkazali punomoći bivšem premijeru, ostao mu je samo Goran Suić koji kaže kako mu u ovom trenutku ni ne treba više
Vidi originalni članak

Od troje odvjetnika koji su zastupali bivšeg premijera Ivu Sanadera, na raspolaganju mu je ostao jedino Goran Suić, dok su Jasna Novak i Ivan Lovrić otkazali punomoći. Suić je rekao za Večernji list kako je i dovoljan samo jedan odvjetnik jer još nemaju uvid u predmet. Već se nagađalo kako će Sanader ostati bez odvjetnika jer se nije slagao s rješavanjima nekih problema. Jasna Novak bila je angažirana oko obitelji u vrijeme odnošenja zbirke umjetnina iz Kozarčeve. Pokušavala je ostvariti komunikaciju između Sanaderove obitelji i javnosti. Suić posjećuje Sanadera jednom tjedno u pratnji supruge Mirjane. Sanadera savjetuje njegov bečki odvjetnik Werner Suppan.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • gorski1 05.04.2011.

    Blokiralo mu imovinu i ono "nesto malo cash" , pa nemore podnijet dadzbine prema odvjetnickim lesinarima , tako je osta na ovom nazovi odvjetniku koji je toliko dobar u svom poslu da radi za sitne pare jer ga niko pametan nece platit - to ti je ono - "nemoj me branit vise , bit ce manja robija" . Bilo kako bilo , dao mu bog jedno 30 godina golog otoka , pa nek uziva.

  • mapa45 05.04.2011.

    "punomoći" to je neka nova riječ ili je novinarka nezna pisat

  • MpH 05.04.2011.

    Štakori prvi napuštaju brod koji tone, isto tako je i Ivo zbriso prije par godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare