To je to što me zanima!

Ivo Sanader u Bruxellesu: Ne odričemo se ZERP-a

Sanader niječe nagađanja da će se u Bruxellesu sastati s premijerima Slovenije i Italije po pitanju ZERP-a i ističe da se RH ne odriče tog prava
Vidi originalni članak

Moram demantirati naše medije, nikakav trilateralni sastanak nije predviđen, to su spekulacije i to nije razlog mojeg dolaska u Bruxelles, izjavio je Sanader novinarima u Bruxellesu, gdje će navečer sudjelovati na sastanku čelnika Europske pučke stranke. Sanader je istaknuo da se Hrvatska neće odreći svojeg prava da proglasi ZERP.
- Ono što mogu reći jest da će se Hrvatska voditi načelom poštivanja svojeg suverenog prava da proglasi ZERP, što je i učinjeno. S druge strane, kao zemlja koja pregovara s Europskom unijom želimo u konzultacijama informirati naše partnere o svemu što namjeravamo učiniti - rekao je Sanader. Na upit novinara hoće li biti kakvih modifikacija ili kompromisnog rješenja u vezi ZERP-a, odgovorio je da su to spekulacije i da o tome nije ništa čuo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ilmare 13.12.2007.

    ...LAŽII, LAŽI, LAŽI ME, TI TO ZNAŠ NAJBOLJE Samo reci kadćeš ga proglasiti? 1 SIJEČNJA ??? GODINE

  • gardy 13.12.2007.

    daj zeljko ne piši gluposti,,ništa nije potpisano,,to ti je ono isto kad je račan kao sa slovenijom potpisao za piranski zaljev...zna se dobro kako se potpisuju međudržavni ugovori,,,.nemože jedan ćovjek ništa potpisati.

  • zeljko_ri 13.12.2007.

    Hido Bišćević mu potpisuje u Bruxellesu sporazum sa EU ministrima u kojima stoji da se do daljnjega zamrzava proglašenje ZERP-a,a on i dalje tvdi kako će biti proglašen.Sanaderu,jel ti ne znaš što ti tvoji ljudi potpisuju ili opet mažeš oči javnosti svojim glupostima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare