To je to što me zanima!

Ivošević dao iskaz i komentirao poziv djevojci na sladoled: 'Tad nisam znao koliko ima godina'

Upitali su ga smatra li da će mu afera naštetiti u kampanji, na što je odgovorio kako će građani prepoznati tko radi za interes grada, a tko za svoj džep
Vidi originalni članak

Bojan Ivošević u ponedjeljak oko 17 sati izašao je iz policijske postaje u Splitu, a istražitelji nastavljaju s istragom seks-skandala. Ivošević je bio svjedok nakon prijave koju je podnio Luka Baričić, prenosi Nova TV.

- Znam da se s nekom curom dopisivao od početka petog mjeseca, da su ga uvjetovale oko mene. Meta nije bio direktno on, nego da ja napravim nešto pogrešno što bi zahtijevalo moju momentalnu ostavku - rekao je Ivošević nakon iskaza.

DETALJI GNJUSNE AFERE Prljavi seks rat za vlast u Splitu: 'Što će sad Puljak? Ivošević mu treba, bez njega je potpuno gol'

Istaknuo je kako nije htio razgovarati s njima dok ga "sedmi put nije zamolio jer ga je cura molila". Nakon što ga je novinar pitao zašto je zvao maloljetnu djevojku na sladoled, Ivošević je zastao pa rekao da "tada nije znao koliko ima godina".

- Imam 31 godinu. Družim se s ljudima od ranih 20-ih do 40-ih godina. Vi stvarno mislite da ja ne mogu pričati s ljudima od 17 godina?- pitao je Ivošević.

Je li istina da drži Ivicu Puljka u šaci, Ivošević se brani rečenicom da je to - Kerumova floskula.

- To je najveći kompliment, unatoč tome što netko plasira neistine- kazao je Ivošević na komentar da ga se Puljak ne odriče. Dodao je da će odstupiti tek kada nešto nažao učini građanima ili ošteti javni interes.

'NE IDEM IZ POLITIKE' Ovo su poruke koje je Bojan Ivošević pokazao javnosti

Naglasio je kako je ''politički čist''.

- Nisam prekršio zakon. Da se radilo o eksplicitnim snimkama. I ja imam pravo s nekim razgovarati. Suludo mi je da se imputira da je tu išta bilo, poruke su javne- napominje Ivošević.

Osvrnuo se na izjavu Željka Keruma da je Puljkova stranka retardirana.

- Njegov rječnik najbolje govori o njemu- smatra Ivošević.

VIDEO: IZVANREDNA PRESICA Splitski trojac o seks skandalu: Baričić: Povlačim se; Ivošević: Htjeli su slike mog spolovila...

Kada su ga upitali smatra li da će afera naštetiti u kampanji, rekao je da će građani prepoznati tko radi za interes grada, a tko za privatni džep. Po Ivoševiću, Tonći Omrčen stoji iza svega.

- Dan prije izbora je ugovor za parking potpisan mimo znanja gradske vlasti i višemilijunski oštetio grad- zaključio je Ivošević. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • čimbenik 14.06.2022.

    Obzirom da sada znaš koliko godina ima, na šta bi je sada pozvao? Sigurno na prezentaciju izbornog programa? Ajde pedofilčino bolje šuti!

  • blatan sokak 13.06.2022.

    I tako danas balavice od 15 godina hodaju gole po noćnim klubovima diljem Balkana. Što je ovaj pogriješio.?

  • JR 13.06.2022.

    A da je hrvat a još k tome i katolik to učinija već bi leža u pržunu a ovako...dajte mu godišnju nagradu za nešto...toj ljudini !

Komentiraj...
Vidi sve komentare