To je to što me zanima!

Ivu Pukanića će pokopati u ponedjeljak u Velikoj Gorici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pogreb suvlasnika Nacionala je u ponedjeljak u 16 sati na groblju u Gorici. Među ožalošćenima na osmrtnici nije navedena njegova žena Mirjana
Vidi originalni članak

Pokop suvlasnika Nacionala Ive Pukanića bit će u ponedjeljak 27. listopada u 16 sati na groblju u Velikoj Gorici. Misa zadušnica služit će se u crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije. Među ožalošćenima navedena je Pukanićeva najbliža rodbina: kći Sara, majka Dragica, otac Mijo, sestre Nevenka i Anka te nećaci i nećakinje. Supruga Mirjana nije spomenuta u osmrtnici.

RODITELJI SU U VELIKOM ŠOKU, KĆER ČUVAJU

Mijo i Dragica Pukanić, roditelji Ive Pukanića, nisu u petak u 10.30 sati imali policijsku zaštitu. U kući u Velikoj Gorici primili su rodbinu i prijatelje koji su im došli izraziti sućut. S novinarima nisu mogli razgovarati. Pred kućom je bio samo šogor, koji je rekao kako su roditelji shrvani od boli. Slično raspoloženje vlada i u redakciji Nacionala. Glavan urednica tjednika Sina Karli poručila je samo kako neće davati izjave. Još od ubojstva oca, Sara (17), kćer Ive i Mirjane Pukanić, pod policijskom je zaštitom. Tetka je s njom u stanu u Ilici, ispred kojeg je u travnju nepoznati muškarac pokušao ubiti Ivu Pukanića. Trebala bi ju posjetiti i socijalna radnica. Mirjana Pukanić također ima policijsku zaštitu te ipak neće odmah doći u Zagreb. Psiholog je preporučio da ostane u sigurnoj kući. Kćer će vidjeti tek nakon pokopa Ive Pukanića koji će biti u ponedjeljak 27. listopada u 16 sati na groblju u Velikoj Gorici. U međuvremenu se telefonom čula s kćeri. Sara je, kao i majka, u velikom šoku. Policija još nije razgovarala s Mirjanom Pukanić.
- Vjerojatno će uskoro obaviti obavijesni razgovor s Mirjanom. Policija je zvala sigurnu kuću, gdje su im potvrdili da je Mirjana još tamo i da će tamo i ostati - rekla je Sanja Sarnavka iz udruge B.a.b.e.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • had 25.10.2008.

    Jedva čekam ukop.To će biti prvorazredna Mafijaška saga.Ucviljena rodbina,recitacija neke sapunjare.političari,poklonici Nacionala i sl. likovi.TV kuće.Već vidim Hrgu koja sa groba govori o odjeći ukopanog.Auuu.

  • pitija 25.10.2008.

    Nitko nije zaslužio da umre na taj način.Sućut obitelji! Bože pomozi svima nama u kakvoj državi živimo, ili bolje rečeno što su nam učinili od države,domovine,doma..

  • K i t t y 24.10.2008.

    Zar se može preminuti istovremeno tragično, ali i blago... kao što piše u \"šoneti\": \"tragično blago u Gospodinu\" ???? Što ima blagoga u bombaškom napadu???? Ne znam tko je sastavljao ovo, ali nije mi baš to jasno... - Pokoj mu vječni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare