To je to što me zanima!

Ivu Sanadera neće izručiti ovaj tjedan, noga mu je 'kao buhtla'

Jedan od Sanaderovih zagrebačkih branitelja, Goran Suić, rekao je kako je neslužbeno doznao da austrijsko ministarstvo pravosuđa još nije zaprimilo slučaj
Vidi originalni članak

Goran Suić, jedan od branitelja Ive Sanadera rekao je kako bivši premijer vjerojatno neće ovog tjedna biti izručen Hrvatskoj, piše HRT. Dodao je kako je to upitno i za idući tjedan te da uopće nema informacija kada bi i kako Sanader mogao biti prebačen u Hrvatsku. Suić je rekao kako su od novinara neslužbeno doznali kako ministarstvo pravosuđa Austrije još nije ni dobilo Sanaderov predmet, a bez potpisa austrijske ministrice nema izručenja. Rekao je i kako Sanader još ne može kretati bez štaka, ali da se psihički odlično osjeća. 

Odvjetnik Suić rekao je i kako će Sanadera netko valjda pregledati u Remetincu i uvidjeti da su ozljeda ligamenta i bol stvarni. 

- Sanader se ne boji povratka već jedva čeka da se vrati. da se njega pita, vratio bi se odmah da počne odgovarati na sve silne optužbe - rekao je Suić i dodao kako njegovog klijenta noga još stravično boli i da 'izgleda kao buhtla'. Suić je dodao kako se i sam mučio dva mjeseca sa sličnom ozljedom. 

Izručenje će biti tajno, a može se samo nagađati kako će izgledati. Ako će nalikovati na izručenje Vladimira Zagorca, vozit će ga 300-injak kilometara do bečkog aerodroma gdje će ga preuzeti zagrebački interpol. Nakon slijetanja u Zagreb, hrvatska policija, u blindiranim vozilima prepratit će ga u Remetinec uz kontrolu iz helikoptera.

U Remetincu ga čeka samica od 8,8 kvadrata na ženskom pritvorskom djelu, piše Slobodna Dalmacija.


Idi na 24sata

Komentari 73

  • reines 17.07.2011.

    nadam se samo da bu mogel govoriti, a noga će proći....već vidim ove naše kak se znoje gledajući u avion kojim Ivo Lijeće na Pleso....istina za nas skupa zabava, ali nadam se da bu im zaprl usta, kad je već toliko fkral...nisu niti oni praznih žepi ostali kraj njega...zato niti nikaj nisu vidli znali niti čuli:)

  • Seven of Eleven 17.07.2011.

    Kaj misle da je sigurniji ak je na ženskom dijelu? Nije mi taj dio jasan... Zašto on ima privilegije u zatvoru

  • broztito 29.06.2011.

    eto moj ivo nece te ni u hrvatskoj da nebi druko bivse drugove iz partije ,da nebi hdz-U i sdp-U pokvario izbore nece te care jel sve si ih digo i stavio na pozicije ,a sad valja sici sa vlasti i to ih hebe ..a ti ces lagano dobit 2 godine sa rokom kusnje od 4 godine i plovices na malo vitra i smijat se svima nama jel za velike lopovluke jos budes nagrađen u nasoj rvackoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare