To je to što me zanima!

Ivu Sanadera tereti bivši šef financija u Hypo banci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
ORF je objavio u petak kako je svjedok otkrio da je Kulterer bio veza sa Sanaderom. Novinari su ubrzo saznali da je svjedok Christian Rauscher
Vidi originalni članak

Austrijski ORF je u petak objavio kako je bivši djelatnik (44) financijskog odjela Hypo Banke u Austriji otkrio nove detalje u slučaju Hypo banke. Svjedok je rekao kako je za Ivu Sanadera bio zadužen bivši direktor Hypa Wolfgang Kulterer, a za generala Vladimira Zagorca Günter Striedinger. Spomenuo je i prebacivanje novca posebnim zrakoplovima u Klagenfurt, odakle su novac potom slali u Lichtenstein. Novinari su pak ubrzo otkrili identitet svjedoka te su objavili kako je riječ o Christianu Rauscheru, bivšem šefu Financijskog odjela Hypo banke. On je u banci radio od 1999. do 2005. godine.

HODAK: ZAGORCU ZA HYPO ODVJETNIK NEĆE NI TREBATI
Zvonimir Hodak, odvjetnik generala Vladimira Zagorca je za HRT rekao kako Zagorca ne brani u slučaju Hypo te kako mu odvjetnik u tom slučaju neće ni trebati. Dodao je i kako je neozbiljno da nekakav zaštićeni svjedok danas priča o avionima s novcem kao da je bio na aerodromu na pisti pa je gledao kako se taj novac prenosi.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • smoker35 22.08.2010.

    malo vitra u guzici mu titra...

  • piramiđan 22.08.2010.

    ŠTA ME GLEDATE , Kriv sam ko i Drina , i ..........

  • svijetlana 22.08.2010.

    Bože moj , koja bahata i arogantna faca.......FUUUUUUUJJJJJJ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare