To je to što me zanima!

Njemačka: Iz bolnice 2 žene otele nekoliko sati staru bebu

Iz bolnice u Frankfurtu dvije žene, obje stare 28 godina, su otele bebu i odvezle je u kolicima. Policija ih je navečer našla i uhitila. Našli su i bebu živu i zdravu
Vidi originalni članak

Dvije žene su iz frankfurtske klinike u četvrtak oko 12,30 sati otele bebu staru samo šest sati, piše njemački Bild. U četvrtak navečer policija je našla otmičarke i bebu živu i zdravu.

Samira P. (20) rodila je curicu tešku 3200 grama i duga 51 centimetar u 6.30 sati. Oko 11.30 u njezinu sobu je ušla žena. Majci je rekla kako je medicinska sestra te kako želi bebu slikati. Rekla je majci i da će dijete brzo vratiti. No svjedoci su rekli kako su ona i još jedna žena bebu stavile u kolica i pobjegle. Kasnije je treća žena nazvala policiju i rekla im kako je dijete kod dvije njezine poznanice. Policija je stigla na navedenu adresu i našla otmičarke i bebu. Riječ je o dvije dvadesetosmogodišnjakinje. Policajci su ih uhitili.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • gđa78 09.12.2010.

    Nek probaju ući u opću bolnicu u rodilište na Bračaku u Zagorju!!! Da vidiš tam strogoće,i tate jedva puste!!!! Tak treba uvest red!!

  • Ivana777_1 09.12.2010.

    ljudi su skroz poludili,svasta se dogadja i kod nas i u svijetu,vise nitko nigdje nije siguran,ni u vlastitoj kuci.ovo je previse i za jednu majku i dijete koje je tek rodjeno doslo na svijet oteto.zalosno ali nazalost istinito.

  • Brčak 09.12.2010.

    Što sad niko nepiše to ima samao u njemačkoj kad se desi u Hr svi onda psuju po drzavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare