To je to što me zanima!

Iz HDZ-a zbog 'nedoličnog ponašanja' izbacili Goršića

U karlovačkom River pubu grupa članova Mladeži HDZ-a razbijala je inventar, a Željko Goršić je u jednom trenutku vikao: 'Ajmo, ustaše'
Vidi originalni članak

Gradska organizacija HDZ-a Karlovca donijela je u nedjelju na izvanrednoj sjednici odluku o brisanju iz članstva Mladeži HDZ-a Željka Goršića, sina istoimenog državnog tajnika u Ministarstvu obrane, zbog narušavanja ugleda HDZ-a, priopćio je karlovački HDZ. Povod odluci i izvanrednoj sjednici su, piše u priopćenju, "medijski napisi o nedoličnom ponašanju Mladeži". Iako u priopćenju ne piše o čemu se radi, mediji su u subotu i nedjelju izvještavali o izgredu u karlovačkom "River pubu" u kom je s petka na subotu, po riječima vlasnika kafića, grupa članova Mladeži HDZ-a razbijala inventar, a Goršić u jednom trenutku s uzdignutom desnom rukom u zraku vikao: 'Ajmo, ustaše'. U priopćenju piše da "navedeni događaj nije bio ni približno tako dramatičan kako je to prikazano u javnosti", te da se "predsjednik Županijske organizacije Mladeži HDZ-a Danijel Trupković nije nedolično ponašao". Trupković, 24-godišnji gradski vijećnik HDZ-a, je i član Predsjedništva Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini.

PRIJETILI TATOM I ODBILI PLATITI RAČUN
Vlasnik lokala Željko Godač nakon incidenta je rekao da je te noći dvadeset i pet članova Mladeži HDZ-a divljalo najmanje jedan sat, da su ih on i konobari smirivali kako bi zaustavili razbijanje čaša i inventara. Rekao je kako je Goršić u jednom trenutku s uzdignutom desnom rukom u zraku vikao: 'Ajmo, ustaše', a Trupković i ostali 'Je l' znate tko je njegov stari!?', te prijetili da bi se River pub mogao zatvoriti i da će konobari ostati bez posla. Rekao je i da nitko nije htio platiti račun za piće od oko sto kuna, već su konobaru rekli da će mu "platiti dragi Bog".

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Gagrica 10.11.2008.

    Govna smrdljiva,zamislite kolika muda oni imaju da se tako ponašaju,to treba polomit ruke i noge,tako da zapamte kako se ponašat,samome zanima šta onaj govnar od smradera kaže,u biti znam,oni uče od govneta!

  • z501 10.11.2008.

    smeće jedno

  • jelena 10.11.2008.

    \"Zbog narušavanja ugleda HDZ-a\", ah, ma što je ovo u odnosu na njihove laži i prijevare?

Komentiraj...
Vidi sve komentare