To je to što me zanima!

Iz jurećeg auta izbacio mrtvu djevojku na cestu i pobjegao?

Novi Sad: Svjedoci su čuli pucnjavu te se pretpostavlja da je djevojka upucana dok je bila u automobilu. Nakon toga je navodno izbačena van i pregazio ju je taksi
Vidi originalni članak

Mrtvo tijelo djevojke navodno je izbačeno iz automobila u ponedjeljak oko 18 sati u Novom Sadu, piše Alo. Svjedoci su ispričali da su čuli pucnjavu te se pretpostavlja da je djevojka upucana dok se nalazila u automobilu. Nakon toga ju je vozač navodno izbacio van iz auta i pobjegao, a na nju je onda naletio taksi. 

Ipak, policija je još oprezna i kažu da utvrđuju što je točno bilo no mogu potvrditi da je djevojku pregazio taksi. Stradala djevojka je navodno Marija M. (28) koja je kao konobarica radila u obližnjem kafiću.  

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Sibenik-Grad 05.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Linz 02.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Venucci 02.12.2014.

    ima li potrebe obavjestavati o ovakvim stvarima, ima dosta loseg i kod nas. uostalom zasto se ne prenose dogadjaji iz makedonije, crne gore, slovenije itd. cemo ovakve vijesti iz regije? pocnite pisat i sta se desava ugandi, kolumbiji itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare