To je to što me zanima!

Iz kombija im ispao ormar nasred prometnog raskrižja u Zagrebu

Ormar je ispao na križanju Savske i Vukovarske ulice u Zagrebu u utorak oko 11 sati. Nitko nije ozlijeđen, štete nema, a samo je nekoliko vohzača trubilo , a neki su ih ljutito zaobilazili. Brzo su pospremili ormar i otišli
Vidi originalni članak

Vjerojatno vrata od kombija nisu bila dobro zatvorena, a ormar nije bio dovoljno učvršćen i kada su dali gas, ormar je otklizao i ispao van - rekao nam je čitatelj koji je fotografiju snimio iz tramvaja na križanju Savske i Vukovarske ulice u Zagrebu u utorak oko 11 sati. Potencijalno vrlo opasna situacija, srećom završila je bez ozlijeđenih i bez štete. Bilo je malo trubljenja drugih vozača, par auta ih je zaobišlo malo ljutito, ali na kraju je sve ispalo dobro,  jer su se dečki brzo snašli i utrpali ormar natrag u kombi - dodao je čitatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • -awaken- 21.11.2017.

    svakim danom sve manje privatnosti. koje programiranje je ovo puka podsvjesno-svjesno, da ti se više ništa "značajnije" ne može dogoditi a da ne završiš ko vijest na xy stranici na MREŽI :)) "and nobody seems to care" rekao bi car g.carlin. budućnost se čini, ah, neću tamo.

  • nori 🖖 21.11.2017.

    Jeli bio kostur u ormaru ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare