To je to što me zanima!

Iz mora u Zadarskom kanalu izvukli Poljaka, žena se utopila

Potraga za nestalom počela je u 16.47 sati, nakon poziva voditelja motorne jahte "Gandalf" koji je iz mora izvukao muškarca. On je kazao kako je njegova prijateljica nestala
Vidi originalni članak

Iz mora kod Preka službenici zadarske Lučke akapetanije i Pomorske policije Zadar u utorak su izvuki tijelo utopljenice, poljske državljanke koja je zajedno sa svojim sunarodnjakom plovila zadarskim akvatorijem na 8-metarskom gliseru.  

Potraga za nestalom počela je u 16.47 sati, nakon poziva voditelja motorne jahte "Gandalf", njemačke zastave, koji je službenike Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC) Rijeka obavijestio o muškarcu u moru kojega je izvukao na palubu i koji je u stanju šoka davao nesuvisle podatke o nestanku ženske osobe, navodno njegove prijateljice.

U potrazi je angažiran i zrakoplov tipa 'Pilatus', koji je s preletima počeo u 18.15 sati, da bi već nakon pola sata dojavio o pronalasku plutajućeg tijela na poziciji sjeveroistočno od pretpostavljene pozicije nestanka.

Nedugo potom iz mora je izvučeno beživotno tijelo mlađe ženske osobe.

Iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture izvijestili su da Lučka kapetanija Zadar u suradnji sa službenicima Pomorske policije provodi očevid o uzrocima te pomorske nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sprangija 07.06.2017.

    Preziva se Poljak ili je drzavljanin Poljske?

  • mrTrobec 07.06.2017.

    Kamo im je nestao 8 metarski gliser zašto su se našli u more

  • bbbdado 07.06.2017.

    Jel se Horvatinčić motal u blizini ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare