To je to što me zanima!

Iz očne optike ukrao čak tisuću naočala. Šteta? 2 milijuna kuna

Nepoznati počinitelj iz osječke optike ukrao je više od tisuću naočala u vrijednosti dva milijuna kuna, a potom je provalio u tvrtku gdje je ukrao više tipkovnica i fotoaparat. Policija traga za provalnikom
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj u noći na petak provalilo je u prostorije očne optike iz koje je ukrao više od tisuću komada dioptrijskih i sunčanih naočala, a vlasnici su štetu procijenili na više od dva milijuna kuna.

Prema izvješću osječke policije, nepoznati počinitelj nakon optike provalio je i u tvrtku iz koje je ukrao više tipkovnica i fotoaparat.

U OSIJEKU Za prijevaru i štetu veću od 260 tisuća kuna osumnjičili šestoricu

Policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu te nastavljaju intenzivnu potragu za nepoznatim počiniteljem.

O svemu se javno očitovala i osječka optika i poliklinika Oculus na svojoj Facebook stranici. Naime, nude čak 50 tisuća kuna ljudima koji bi provjerenom i sigurnom informacijom pomogli u potrazi za počiniteljem.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Malihrvat1275 07.03.2021.

    Nek policija privede ove koji imaju dioptriju

  • Dr.Gonzolez 07.03.2021.

    Hahahahaha i da znam ne bi rekao tko je, taj vlasnik Oculusa ionako ima previse para za svoje dobro i neka su te pokrali

  • ajetodoo 07.03.2021.

    Sad će klošar prodavati oriđiđi brendirane naočale ispod cijene., a mi ćemo misliti da je to kineski šrot.

Komentiraj...
Vidi sve komentare