To je to što me zanima!

Iz Rijeke želi za 24 sata biciklom doći u Dubrovnik

Biciklist Villiam Brajković (24) krenut će iz Rijeke u petak u ponoć, a u Dubrovnik namjerava doći u subotu u ponoć. Tamo mu se sprema doček
Vidi originalni članak

Biciklist Villiam Brajković (24) iz Brajkovića kod Pazina odlučio se od Rjeke do Dubrovnika na biciklu doći za 24 sata. Krenut će iz Rijeke u petak u ponoć, a u Dubrovnik namjerava doći u subotu u ponoć. Vozit će se po Jadranskoj magistrali preko Senja, Karlobaga, Benkovca, Šibenika, Splita, Makarske, Ploča sve do Dubrovnika. Simbolično će krenuti ispod Riječke ure s Korza i završiti svoj pothvat ispod Gradskog zvonika na Stradunu u Dubrovniku. U Rijeci će ga ispratiti gradonačelnik Vojko Obersnel i Petar Škarpa direktor Turistička zajednica Rijeke. U Dubrovniku će mu Turistička zajednica prirediti doček i večeru. Pokrovitelji pothvata koji do sada nitko nije izveo su Grad Rijeka, TZ Grada Rijeke, TZ Dubrovnika, Keaindel Sport koji je na korištenje dao novi trkaći bicikl Canondale. Villiama će pratiti djevojka Nikolina Jurić, Eugen Ujčić i Saša Popović Pop iz Team Manager BBK Roberte iz Rijeke. Nikolina je Villiamu bila jedina pratnja prošle godine kada je izveo sličan pothvat na mountainbike biciklu vozeći se na relaciji Rijeka - Split bez silaska s za što mu je trebalo 10 sati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • cubeltd 01.05.2009.

    Umjesto što ste obrisali moj komentra ispraviti članak Vaše nepismene novinakre!

  • cubeltd 01.05.2009.

    Alenka Klapec ubuduće ako pišeš onda provjeri šta pišeš jer si po ovome napisamo nepismena! Trgovina koja je ustupila bicikl je Keindl sport,a maraka bicikla je Cannondale.

  • zoran123456 01.05.2009.

    meeh ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare