To je to što me zanima!

Iz šume u Josipdolu ukrali su drva u vrijednosti 70.000 kuna

Veću količinu drva nepoznati počinitelj je tijekom svibnja posjekao i otuđio sa pet lokacija  iz šume na području Modruša u općini Josipdol, utvrđeno je očevidom
Vidi originalni članak

Veću količinu drva nepoznati počinitelj je tijekom svibnja posjekao i otuđio sa pet lokacija  iz šume na području Modruša u općini Josipdol, utvrđeno je očevidom kojeg je policija u utorak provela na tih pet lokacija. Materijalna šteta veća je od 70.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Uragan_1 04.07.2018.

    Ma dajte 70000 tis.kuna u Lici Bogu iza leđa. Ko nije tamo bio i neznanja kako žive ljudi. Tijekom rata su digli dečke na Velebit da bi danas imali 600 kn socijalne pomoći a 3-4 godi. na Velebitu. Rušite dečki i prodajete jer nemate gdje drugo zaraditi. To je ionako vaša djedovina koju su vam oduzeli.

  • Cro Miki 04.07.2018.

    Ma nemojte reći !!! Kad bi si DALI truda i ZBROJILI pokradenu šumu što od pojedinaca izvan ŠUMARA i samih ŠUMARA a o državi da ne pričamo .... došli bi do PLJAČKE TISUĆLJEĆA !!!

  • boww 04.07.2018.

    Vjerujem cijenjeni sude da dobro poznajes ljude,vi barem imate posla jer cud je cud,a sud je sud.vjerujem cijenjena glavo da si i ucio pravo,da svakom sudis posteno jer cast je cast,a vlast je vlast.....iiii sve po zakonu,za to sam prvi,ne bi bilo ove krvi da je bilo sve po zakonu.vlast je vlast....i ja to postujem.tu su paragrafi pa zagrabi nek isto je i davolu i dakonu.pa nek se zna.nek su mi gazili njivom,mojom se sladili sljivom,uvijek je lopova bilo jer cuk je cuk,a vuk je vuk.nikada zlotvora dosta,susa mi unisti bostan,i led se prospe pred zetvu..al led je led!i prekardasilo....imao sam bagremovu sumu tamo dole prema drumu pa sam cekao...red je red..polako komsije,ne moze samo da se ude,da se rusi tude lijepo sam im rekao...ljudi smo cjenjeni sude pa neka bude sto bude,zao mi marama crnih,al plac je plac,a mac je mac.ne pitaj sto bi sad bilo kad bi se ponovo zbilo,ne pitaj da li se kajem,jer jed je jed,a red je red....i sve po zakonu.tu su paragrafi pa razgrabi posteno i za vjeru i za nevjeru.red je red...sve ja to postujem jer vise bilo bi ubica nego ptica koje odlijecu ka sjeveru...ne lomite mi bagrenje,bez njih ce me vjetrovi oduvati...pustite ih,moraju mi cuvati jednu tajnu zlatnu kao dukati.ne lomite mi bagrenje pod njima sam je ljubio,bosonogu i odbjeglu od sna..ne lomite mi bagrenje...o zar moram da vam ponovim?okanite se njih jer sve cu da vas polomim.by dorde balasevic.

Komentiraj...
Vidi sve komentare