To je to što me zanima!

Iz vile u kojoj je Jovanka Broz lopovi su ukrali nakit i novac?

Vila u Beogradu u kojoj živi Jovanka Broz opljačkana je u nedjelju. Iako se prvo govorilo kako ništa nije ukradeno, ispostavilo se da su lopovi odnijeli nekoliko stvari
Vidi originalni članak

Odvjetnica Bojana Pavlović Sarić, koja zastupa Jovanku Broz, rekla je u utorak kako su u pljački vile u kojoj ona živi ukradene brojne dragocjenosti. Dodala je kako još nisu točno utvrdili što je ukradeno, javlja srpski Telegraf. Iako se prvo govorilo kako iz vile ništa nije ukradeno, ispostavilo se suprotno.

Udovica Josipa Broza Tita u nedjelju je prijavila pljačku, nakon čega je policija obavila očevid. Jovanka Broz istaknula je kako su pljačkaši prvo provalili u podrum kuće, a nakon toga su nastavili na prvi kat. Nisu došli do dijela vile u kojoj Jovanka Broz živi pa ih ona nije vidjela. Prema prvim informacijama, iz vile su ukradeni nakit i novac, kao i vrijedna skulptura. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Prva proleterska_1_1 20.02.2013.

    Za sve svoje patnje si je sama i njeno Srbovanje krivo. Fino su ji nudili iz jedne republike smeštaj u rezidenciji i potpunu slobodu kretanja, pa nije htjela, jer je više vjerovala svojima.

  • WOMANIZER 19.02.2013.

    frizura- postojana! xD

  • StjepanValjak 19.02.2013.

    Kakav nakit,kakav novac,kakva vila,živi u ruševnom stanu na socijalnoj pomoći.Prije par godina je bila reportaža o njoj u kakovim lošim uvjetima živi,bez dinara,i bez pomoći.Strop joj je odpadao u stanu.Kakve bajke plasiraju u novine.Zar ne bi trebalo provjeriti što se događa,a ne nabijati lažne članke

Komentiraj...
Vidi sve komentare