To je to što me zanima!

Iz Vlade odgovorili Milanoviću: Prvo isprika, a onda sastanak

Predsjednik Zoran Milanović je ranije u petak poslao poruku premijeru Andreju Plenkoviću i poručio da se želi sastati s njime kako bi razgovarali o problemima u sustavu
Vidi originalni članak

Milanović smatra da istražna tijela zloupotrebljavaju poziciju sile te da politika, prije svega Vlade, treba zaštititi ustavni poredak. 

Iz Vlade su za Dnevnik Nove TV poručili kako kazneni postupci koji su u tijeku, kao i neovisan rad DORH-a, policije i Uskoka nisu teme za razgovor. Od predsjednika očekuju da se prvo ispriča svima koje vrijeđa i da se stabilizira te da će tek nakon toga uslijediti dogovor u sastanku. 

FOTO: PIJ MALO, PIJ DOBRO Zoki u vinogradu: Uvijek radije bira kapljicu vina nego cigaretu

Iako se u četvrtak nije mogao sjetiti je li i sam bio u Kovačićevom klubu, danas je priznao da se tamo našao s načelnikom glavnog stožera zbog - viška hrane. 

- Zvao me prijatelj iz Dalmacije. Tamo je bilo puno hrane koja se trebala baciti. Bilo je praktičnije tamo doći. 

MILANOVIĆ O KLUBU I PLENKOVIĆU 'Zvao me prijatelj, bilo je viška hrane. Plenkovićevi ministri su tamo išli kao zadnji magarci'

- Nije mi bilo neobično. Taj klub nije nešto što previše strši. Pogled sa Slovenske 9 je bezvezan. To je jedna rupa, tamo su Plenkovićevi ministri dolazili kao zadnji magarci i to nepotrebno. Pa kako ne bi pukle mjere nakon deset mjeseci? Ako planirate vojnu operaciju dvije godine, neprijatelj će to skužiti. To isto vrijedi i za kriminalne istrage. Premijer će morati donijeti odluku. Nije ni to lako - rekao je predsjednik i ponovio da je netko trebao to znati i spriječiti tu blamažu - poručio je. 

Idi na 24sata

Komentari 203

  • pipolino 27.09.2020.

    Kako Zoki nije znao da njegov šef kabineta krade na putnim nalozima, a radili su praktično u istoj kancelariji? Ili su možda dijelili?

  • zera 27.09.2020.

    Savez komunista HDZ-a se boji sastanka sa Milanovićem hahaha bit će još uhićeni.

  • Selo_malo 27.09.2020.

    Rugala se sova sjenici. Ovakvih i sličnih igrokaza za svekoliko pučanstvo smo već bezbroj puta imali prilike doživjeti. Postaje predvidivo i nezanimljivo. Prastara formulacija ponavljajućih scenarija od kojih tonemo sve dublje i dublje.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare