To je to što me zanima!

Izbacili ga van: Silom je htio na sastanak Kolinde i Austrijanca

Austrijski novinar izbačen je iz Hrvatske gospodarske komore zato što je unutra bio neovlašteno i slušao sastanak Kolinde Grabar Kitarović i austrijskog predsjednika
Vidi originalni članak

Kurt Seinitz, poznati novinar Kronenzeitunga, najvećeg dnevnog lista u Austriji, izbačen je u utorak prijepodne sa sastanka austrijskog predsjednika Alexandera Van der Bellena i predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu. 

- Incident u Hrvatskoj gospodarskoj komori! Austrijski novinar izbačen iz prostorije jer je neovlašteno ušao na sastanak gdje su bili Kolinda Grabar-Kitarović i austrijski predsjednik. Vikao na sav glas da su ovo policijske metode i da je Hrvatska policijska država - na Twitteru je napisala Sabina Tandara Knezović. 

Kako navode Vijesti.hr, Kurt Seintz, novinar koji inače prati austrijskog kancelara Kurza, mislio je da se samo njemu ne dopušta ulazak u prostoriju u kojoj je trajao sastanak, jer je vidio da fotograf (službeni fotograf HGK-a koji je trebao slikati početak susreta) ulazi unutra.

Pokušao je silom ući, a kada su mu okupljeni zapriječili ulaz, počeo je vikati.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 12.09.2018.

    Čovjek je fulao stolječe,mislil je da je ovo Austrougarska i da može delati kaj hoče ,po glavi stanovnika i haps.

  • 1955 11.09.2018.

    Htio je da ga Kolinda izgrli ! Drugi put, stari !

  • JaSamBog 11.09.2018.

    Tip nije čuo za akreditacije i protokol? Kaj on misli da se do predsjednika države dolazi samo tako? I to ne jednog nego dva odnosno dvoje! Trebali su ga poslat da šeta naglavce po stepenicama.....da se to desilo u Americi,Rusiji ili bilo kojoj drugoj državi tip bi sljedećih 6 mjeseci jeo na kateter!

Komentiraj...
Vidi sve komentare