To je to što me zanima!

Izbacili je iz trgovine jer je previše smrdjela po izmetu

Zaštitar u britanskoj trgovini Tesco izbacio je van Krys Gunton (29) zato što je "previše zaudarala". Ona je prije toga sat vremena jahala svoga konja
Vidi originalni članak

Britanka Krys Gunton (29) sat je vremena provela jašući svog konja na farmi u Essexu. Nakon toga otišla je obližnju trgovinu Tesco kako bi kupila  namirnice. Zbog prejakog smrada zaštitar ju je izbacio van jer su se ostali kupci žalili.
- Zaštitar mi je ponavljao: 'Previše smrdite', a ja sam ga upitala što da radim. Rekao mi je da se presvučem. Pokušala sam mu objasniti da nemam zamjensku odjeću, ali nije ga zanimalo. Osjećala sam se poniženo pred cijelom trgovinom - ispričala je šokirana Krys, koja je morala prekinuti kupnju i izaći iz dućana. Dodala je da je cijela situacija bila apsurdna jer na odjeći čak nije bilo ni konjskog izmeta. Rekla je kako u istom dućanu često kupuju i drugi jahači iz obližnje škole jahanja, ali nikad nitko nije imao neugodnosti. Iz trgovačkog lanca Tesco objasnili su kako je Krys imala konjskog izmeta na čizmama, što je nedopustivo na mjestima gdje se prodaje hrana.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • grode 17.01.2009.

    Spavati zajedno u istoj prostoriji s blagom.Stare seljačke potleušice su imale jednu ili dvije prostorije gdje su zajedno obitavale i životinje i ljudi.Moja pogreška krivo sam se prethodno izrazila, ali koji su to umovi mogli tako perverzno povezati.

  • teić_777 17.01.2009.

    Grode ja mislin da nikad nije bilo normalno spavat sa životinjama....

  • cifa 17.01.2009.

    Ajme koliko meni puta dodje da negog izbacim nogom u g..... i da mu kazem da se opere!

Komentiraj...
Vidi sve komentare