To je to što me zanima!

Izbio je požar u rafineriji Urinj, vatrogasci su ga brzo ugasili

došlo je do zapaljenja unutar dijela cjevovoda između dvije grupe postrojenja (Topping 3 i HGU). Rafinerijska vatrogasna postrojba odmah je pristupila gašenju i stavila požar pod kontrolu, javili su iz INA-e
Vidi originalni članak

U riječkoj rafineriji Urinj u srijedu popodne izbio je požar koji su ugasili vatrogasci rafinerije. Vatrogasci JVP Rijeka nisu morali intervenirati, a srećom nema ni ozlijeđenih.

Oglasila se i INA.

- Dana 28. veljače 2018. iza 16 sati u Rafineriji nafte Rijeka došlo je do zapaljenja unutar dijela cjevovoda između dvije grupe postrojenja (Topping 3 i HGU). Rafinerijska vatrogasna postrojba odmah je pristupila gašenju i stavila požar pod kontrolu. Ozlijeđenih nije bilo, a nadležne službe su obaviještene - navodi se u priopćenju INA-e.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Vlad 28.02.2018.

    MOL je učinio ono što im je i bio cilj kad su kupovali INU. Uništili su konkutenciju sustavnim zapuštanjem rafinerija, iscrpljivanja nalazišta nafte u Slavoniji i prodajom nalazišta u Rusiji i arapskim zemljama. Ove ostatke će prodati skuplje nego su platili a zaradili su višestruko više od uloženog.

  • krao_sam_1 28.02.2018.

    Da ju barem možemo opet prodati.

  • 1111111111111 28.02.2018.

    U rafineriji su pozari cesti dodju nesto kao sunce nakon kise....

Komentiraj...
Vidi sve komentare