To je to što me zanima!

Izbio požar u stanu, vatrogasci spasili petero ljudi: 'Grunulo je, jedva smo uspjeli izaći van'

Osim vatrogasaca, na terenu se nalaze i Policijska uprava zagrebačka, Elektra Zagreb, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba i Ured za upravljanje u hitnim situacijama
Vidi originalni članak

U subotu oko 20.30 izbio je požar u stanu u zagrebačkom Sigetu. Kako javlja Ured za upravljanje hitnim situacijama, na teren je izašlo osam vatrogasnih vozila i 23 vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe i gasili požara plinske boce

Spasili su petero ljudi, dvoje je zbrinula Hitna pomoć. Kako doznajemo, radi se o lakšim ozljedama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo iz Sigeta 

- Osim vatrogasaca, na terenu se nalaze i Policijska uprava zagrebačka, Elektra Zagreb, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba i Ured za upravljanje u hitnim situacijama - priopćili su.  

- Bit će bolje, bit će bolje. Bitno je da smo živi i zdravi, to je najbitnije, rekao nam je vlasnik stana na zagrebačkom Sigetu gdje je izbio požar zbog plinske boce. Susjedi su na rekli da ih je šokirala eksplozija.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U tom trenutku sam svirao klavir, osjetio sam miris dima, a onda je grunulo. Odmah sam izjurio van - rekao nam je vidno šokirani susjed. Druga susjeda nam je rekla da je stubište bilo prekriveno dimom te se nije ništa vidjelo.

- Jedva smo izašli van, vatrogasci su brzo stigli. Hvala Bogu da nema preminulih - govorila nam je druga susjeda koja se tresla od šoka. Vlasnici stana su nam rekli da idu kod svojih prijatelja, od šoka nisu mogli razgovarati.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • beiv 14.03.2021.

    A ona glumica ili što već je prije par mjeseci samo je govorila da se kupe indikatori plina.

  • 14.03.2021.

    Ako je drug iz ureda za gubljenje novaca na terenu, onda možemo odahnuti , jer je situacija pod kontrolom .

  • x00x 14.03.2021.

    bitno da je kalinic dosao.. onda je sve pod kontrolom ahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare