To je to što me zanima!

Izbio požar u tvornici u Velikoj Kladuši, poginula jedna osoba

Požar je izbio u ponedjeljek oko 07.50 sati u dijelu tvornice u kojem su se uništavale stari strojevi iz Saniteksa. Požar je lokaliziran, a u tijeku je očevid
Vidi originalni članak

Jedna je osoba smrtno stradala u požaru koji je u ponedjeljak ujutro izbio u tvornici medicinskih sredstava, sanitetskih i higijenskih proizvoda Saniteks u Velikoj Kladuši, potvrdili su iz službenog izvora. 

- Oko osam sati dobili smo informaciju o požaru. Požar je lokaliziran, a u tijeku je očevid radi utvrđivanja okolnosti kako je došlo do požara. Jedna osoba je nažalost smrtno stradala - rekao je glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Ale Šiljdedić.

Po njegovim riječima požar je izbio oko 07.50 sati u dijelu tvornice u kojem su se uništavale stari strojevi iz Saniteksa.

Saniteks, koji je u većinskom vlasništvu sarajevske grupacije Asa Prevent, jedini je proizvođač medicinskih sredstava, sanitetskih i higijenskih proizvoda u Bosni i Hercegovini.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • UNPROFOR 28.03.2016.

    Uništavali stare strojeve ? Znaći rezali za u staro gvožđe. Mašina za vatu , je i dalje puna fine prašine i ta prašina je u zraku , kao i drvena prašina visoko explozivna a oni rezali sa brenerima ! Ili samo silni trenutnii izbruh požara ili ćak i explozija !

  • zvjezdana pikl_1 28.03.2016.

    Kad se takvo što desi uvjek se pitamo:1.Da li je namjerno?2.Da li se radi o staroj instalaciji?3.Vlazi prostora:Koji to uzrukuje?4.Ljudskom nemaru? Jedno je sigurno takav prizor:Gdje god da se desi, pogotovo ako ima stradalih. Ljudski život,ili bol koju netko prođe ne može nitko nadoknaditi,dok matrijalna šteta je nadoknađena uz puno finandsciskog gubitka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare