To je to što me zanima!

Izbjegao smrt: Arči sad uživa sa psećim prijateljima u azilu

Prasac Archibald nije mogao hodati jer je imao tešku upalu zglobova. Davali su mu antibiotike, lijekove i masirali ga. Danas ima 200 kila, a cimeri su mu psi u azilu
Vidi originalni članak

Odbija jesti i piti, a druge svinje ga gaze jer ne može stati na noge. Uzmite ga, nama više ne treba. Možete ga zaklati. Dobit ćete 50 kilograma besplatnog mesa kojim možete nahraniti pse.

Tako je zvučao poziv koji su volonteri osječkog azila za pse dobili s obližnje farme svinja. Iako se dotad nisu brinuli o toj vrsti, životinju su dovezli u azil. 

Voli se maziti, odaziva se na ime, a s 200-tinjak cimera pasa igra se kao da je jedan od njih. Nerazdvojni su i bezuvjetno se vole, kaže Ivana

Sretnom prascu, koji je tad imao sedam mjeseci, dali su ime Archibald, ili od milja Arči.

- Nije mogao hodati jer je imao tešku upalu zglobova. Davali smo mu antibiotike, lijekove i masirali ga - kaže Ivana Crnoja (37), voditeljica azila. Arči je sad zdrav, ima 200 kilograma, a u skloništu je dobio boks, kućicu i kaljužu u kojoj se stalno valja.

- Voli se maziti, odaziva se na ime, a s 200-tinjak cimera pasa igra se kao da je jedan od njih. Nerazdvojni su i bezuvjetno se vole - kaže Ivana.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • user_46331 18.04.2014.

    Sjećam se jedne godine u susjednom selu. Majka je čuvala bebu u kolicima pred ulaznim vratima kuće i samo dok je ušla u kuću uzeti bebi bičicu, svinja je prevrnula kolica i pojela pola bebe. Strava.

  • MichaelMonako 18.04.2014.

    Samo da ju ne pokušaju UDOMITI jer će Arči brzo skončati .;)))

  • mdoroslo 16.04.2014.

    Koja sretna životinjska idila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare