To je to što me zanima!

Izbo je ženu u Kaštel Gomilici: Dukarića uhitili kod Varaždina

Petra Dukarića se sumnjiči da je ženu s kojom je bio u vezi u srijedu ujutro nešto iza 5 sati ujutro, nakon prepirke, napao nožem. Teško ju je ozlijedio po grudnom košu, rukama i tijelu
Vidi originalni članak

Petar Dukarić, 47-godišnji veteran Tigrova koji je osumnjičen za pokušaj ubojstva 56-godišnjakinje u Kaštel Gomilici, uhićen je u srijedu na području PU varaždinske, potvrdili su nam u splitskoj policiji.

KAŠTEL GOMILICA Krvava svađa: Muškarac (46) u prsa ubo svoju partnericu (56)

Dukarića se sumnjiči da je ženu s kojom je bio u vezi, u srijedu ujutro nešto iza 5 sati ujutro, nakon prepirke, napao nožem. Teško ju je ozlijedio po grudnom košu, rukama i tijelu, no srećom žena nije u životnoj opasnosti.

Priveden je u policiju te se provodi kriminalističko istraživanje.

Lice s antiratnog plakata


Petar Dukarić prepoznatljivo je lice s jedne od fotografija iz Domovinskog rata, snimljene u Starom Grabovcu kod Novske 1991. godine kada je Dukarić bio 19-godišnjak. Tada mladi vojnik snimljen je s maramom oko glave i cigaretom u ustima kako stoji na tenku iza protuavionskog mitraljeza. Na zidu kuće iza njegovih leđa vidi se ispisano ime benda Guns N' Roses, a poznata fotografija bila je na antiratnom plakatu. 

TRAŽE GA Ako ste ga vidjeli javite se policiji: Nožem htio ubiti curu

 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • Mrmrmrm 27.07.2018.

    Nasilje rađa nasilje!!!! -.....zar je čudno da osoba počini ovakvo nasilno zlodjelo dok je na vlastitoj koži doživio to isto nasilje, upravo braneći- tako nazovimo taj čin ratovanja tj. pokušaja da spasi vlastiti život upravo tim istim nasiljem, tzv. borbom.....?! Možda da je imao drukčiju rekreativnu aktivnost u tim ranim godinama života i sazrijevanja, možda da je gradio neku sretniju karijeru....bi imao danas ljepši pogled na svijet?! Možda da je imao priliku radije plesati kroz život umjesto boreći se za isti......možda bi danas bio drugačiji, bio bi čovjek?!?!! S osmijehom?! On se te krhke nesretne žene...zapravo bojao poput zgaženog crva i u svojoj nemoći da vrednuje tu ženu kao ljudsko biće koje ima pravo na život i odluke, jednako kao i on, odlučio zapravo nemilosrdno presuđivati, tretirati je kao mesar šniclu.... Zar se problemi rješavaju oružjem i prolivenom krvlju??? Svatko i sve zaslužuje da živi, da diše, da ode i dođe....Zar je zaista čudno da je ovaj uplašeni 19. godišnji "heroj tad a sad umirovljeni, očajni ljubavnik :D, zapravo, odlučio nasilno presuditi nježnijoj i slabijoj osobi od sebe?! Um je zajeban. Pa ti ratuj!!!! Drugačije ju nije znao nadmašiti?! - papak! Ma....

  • Zloćo Mlađi 26.07.2018.

    Ko zna šta je sve u pozadini ali da je baš htio ubiti čisto sumnjam da bi se izvukla.

  • POTPEC 26.07.2018.

    Za to šta je učinio TRIBA da dobije odgovarajuću osudu i kaznu. A šta se tiče toga da je bio branitelj i ima neki status, to triba odvojiti od počinjenog djela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare