To je to što me zanima!

Izbola dečka do smrti, bila je na slobodi: 'Dok je ona pila piće u hotelu, brat mi je ležao u lijesu'

Na Courtney Clenney, 26-godišnji model na OnlyFansu, prigovore su imali i susjedi jer su slušali razne svađe između para u njihovom stanu u Miamiju. Njen odvjetnik je 'potpuno šokiran' što su je pritvorili
Vidi originalni članak

Courtney Clenney (26) iz Miamija nožem je nasmrt izbola svog partnera još u travnju, gdje je policija u luksuznom stanu pronašla njegovo tijelo. Ona tvrdi kako je to učinila iz samoobrane, zbog čega je pritvorena tek sad.

PRIJE 53 GODINE Miljenicu Amerike ubili su pred porod, izboli ju više od 15 puta

Brat preminulog izjavio je da je to zato jer je Courtney model na platformi OnlyFans, odnosno da je privilegirana što je 'bogata bjelkinja', a ne zbog toga što kaže da ga je izbola u samoobrani. Slični komentari mogu se naći i na njenim društvenim mrežama.

 

 

Kako prenosi Mirror, njen odvjetnik Frank Prieto izjavio je kako je 'potpuno šokiran' privođenjem njegove kljentice jer su cijelo vrijeme izvrsno surađivali u istrazi i bili se spremni predati ukoliko bi došlo do podizanja optužnice. Rekao je i kako je Clenney morala izbosti svog dečka jer ju je hvatao za vrat.

POGLEDAJTE SNIMKU Kakvo slijetanje! Avion letio par metara iznad ljudskih glava

U vrijeme napada, Clenney je policija odvela u mentalnu ustanovu, nakon čega su ju ubrzo pustili te je odsjela u hotelu u Miamiju, gdje su je ljudi počeli prepoznavati i govoriti joj kako si je ubila dečka i da sjedi tamo kao da je sve normalno.

Niti brat preminulog nije mogao vjerovati.

- Dok je ona pila piće u hotelu, brat mi je ležao u lijesu - izjavio je.

Tragični par bio je u vezi oko dvije godine, a susjedi bi se često žalili na svađe i vikanja, a navodno je povremeno morala intervenirati i policija.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ludi marko 11.08.2022.

    zamjenili uloge, sad malo ona piče

  • nikolina26 11.08.2022.

    ameri nista neobicno kod njih

  • raven1 11.08.2022.

    nije kriva ako su se stalno svađali, onda njezina priča drži vodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare