To je to što me zanima!

Izbori u HDZ-u: I po Aladroviću pretjeruju s oštrom kampanjom

Kampanja ima neke oznake oštrine, možda čak i pretjerane, ali do 15. ožujka to će tako biti. Nakon toga svi moraju sjesti za stol i mora se pokazati inkluzivnost u stranci i zajedništvo, rekao je Aladrović
Vidi originalni članak

Ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović (HDZ) ocijenio je u srijedu da kampanja za unutarstranačke izbore u HDZ-u "ima oznake pretjerane oštrine", no nakon 15. ožujka svi u stranci morat će pokazati inkluzivnost i zajedništvo.

- Kampanja ima neke oznake oštrine, možda čak i pretjerane, ali do 15. ožujka to će tako biti. Nakon toga svi moraju sjesti za stol i mora se pokazati inkluzivnost u stranci i zajedništvo - izjavio je Aladrović novinarima uoči užeg kabineta Vlade. 

PREPUCAVANJA U HDZ-U I Anušiću kampanja postaje bizarna: 'To postaje žalosno'

Aladrović se djelomično složio s tvrdnjom novinara da takva kampanja može štetiti HDZ-u na parlamentarnim izborima.

Smatra, međutim, da je vrijeme izbora dovoljno daleko da HDZ bude jači nego što je u ovom trenutku "iako je i dalje stožerna stranka u Hrvatskoj".

Izrazio je uvjerenje da će HDZ na temelju dosadašnjeg rada imati relativnu većinu na parlamentarnim izborima u jesen.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 04.03.2020.

    Pa dobro je da iz kampanje vrcaju argumenti o klijentelizmu, nepotizmu i političkoj neodgovornosti. To su argumenti za pravosuđe, za sudske procese, a ujedno i za konsolidaciju i promjene u HDZ-u.

  • 04.03.2020.

    To je kao da se natječu 2 zdjele jabuka, jedne su crvene a druge su žute. Ali su jabuke. I onda jedna crvena jabuka kaže: jooooj, baš je sramota i neprikladno kaj pričaju žute jabuke! I mediji to prenesu. Onda se javi druga crvena jabuka i izjavi nešt slično. I opet to mediji prenesu. E sad, zamislimo da se javi i treća crvena jabuka. Kakvu izjavu bi mogli očekivati, crvenu ili žutu? A mediji...? Dalje više ne moram, komentar je bio namijenjen onima koji skuže od šuba. Ali: hoće li to biti jabuke? Ili ipak kruške? 🙃

  • maxim m 04.03.2020.

    i dalje guštan gledajuć...glođanje zajedničara...

Komentiraj...
Vidi sve komentare