To je to što me zanima!

Izbori u Rusiji u koje nitko nije sumnjao: 'Putin želi postati jači i od Josifa Staljina...'

Vladimir Putin osvojio je novi predsjednički mandat. Rusi nisu imali stvarnu alternativu, čime se nastavio model vladavine poznat još od cara Ivana Groznog
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin bez ikakve je sumnje pobijedio na predsjedničkim izborima prošlog vikenda te osvojio 87,8 posto glasova. Najviši je to rezultat ikad u postsovjetskoj povijesti Rusije. S novim šestogodišnjim mandatom, ako poživi, postat će ujedno vođa te zemlje s najduljim stažem u posljednjih 200 godina. S obzirom na to da je na dužnost stupio 2000., prestići će i komunističkog diktatora Josifa Staljina, koji je sovjetskom Rusijom vladao 29 godina, dok nije preminuo.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • dzimihumunukunukuapua 24.03.2024.

    putin je na kraju gubitnik .....

  • milanfranov_2 21.03.2024.

    Putin je jedan i jedinstven i ne može se uspoređivati sa Staljinom. Putin Novi Svijet ujedinjuje, a Staljin ga je dijelio sa Zapadom. Staljin je pogubio velik broj ruskih generala i ruske inteligencije. Putin potiče rusku inteligenciju, mlade naraštaje i rusku obitelj. Rusija ide velikim koracima u svijetlu i bogatu budućnost. Nitko im ne može stati na put, ni amerika, ni NATO ni ropski potčinjena EU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare