To je to što me zanima!

Izgladnjela se toliko da sa 23 god. ima tijelo djeteta

Vikki Hensley (23) od 12 godine se izgladnjuje. Nikada nije imala mjesečnicu, grudi joj nisu narasle, niti je imala dečka. Bila je i na rubu smrti
Vidi originalni članak

Vikki Hensley (23) iz Surreya u Velikoj Britaniji odlučila je ne ostarjeti. Uskoro će diplomirati, a ima tijelo 12-godišnje djevojčice. Još prije puberteta postala je anoreksična. Nikada nije imala mjesečnicu, grudi joj nisu narasle, niti je ikada imala dečka. Kako bi ostala na razini djeteta, s 12 godina počela se izgladnivati. Jede manje od 1.000 kalorija na dan, što je s vremenom dovelo do toga da ostane na visini od 157 centimetara i svega 35 kilograma. Iako joj je zdravlje veći dio života ugroženo, ona kaže kako je ponosna na svoj izgled i ne planira se mijenjati. Sve je počelo s dječjim zlostavljanjem u školi.
- Shvatila sam da ako izgledam  krhkije i osjetljivije da će me nasilnici ostaviti na miru. Čak su i nastavnici počeli biti pažljiviji prema meni - kaže Vikki i dodaje da se ne može zamisliti kao ženu s oblinama. Sa 17 godina bila je na rubu smrti. Imala je samo 27 kilograma. Liječnici su mislili da će joj srce stati. Hranili su ju na cijev, što joj je spasilo život. I dalje postoji opasnost da joj otkažu jetra i bubrezi, a mogla bi ostati i neplodna, no nju to ne brine.
- Mlađi izgled i dječje tijelo daje mi osjećaj da sam postigla nešto - kaže Vikki dodajući da još nije spremna postati ženom. Roditelji su ju preklinjali da počne normalno jesti, ali ne pomaže.
- Nikada nisam imala dečka, niti sam se osjećala privlačno, pa bi mi sad bilo neugodno s oblinama i muškom pažnjom - zaključila je Vikki.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sprinterica 03.01.2009.

    luđakinja

  • macki 03.01.2009.

    idi se najedi bogati!!!! Nadji dobrog psihica i zvi kao sav normalan svijet.Svasta.

  • ciciban3 03.01.2009.

    Jedina1301 - zar je najlakše nekome reći \"glupačo\"?!! Ta cura je bolesna, žrtva je potrošačkog i globalističkog načina razmišljanja društva i vremena u kojem živimo koje stavlja izgled ispred zdravlja, a mršavost ispred ljepote. Sa 12 godina je shvatila što može postići izgledom, pa makar to bilo i sažaljevanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare