To je to što me zanima!

Izgorilo skladište kafića Padre, za požar krive loše instalacije

"Padre" je u najmu držao i Jozo Certa, osuđen na 5 godina zatvora za pljačku pošte u Splitu, a godinama ga vodi Tomislav Poljičanin (41), bivši vođa trogirske Torcide
Vidi originalni članak

Požar sa skladišta kafića "Padre" u Ribarskoj ulici u Trogiru u petak oko 16 sati vatrogasci su uspjeli ugasiti u pola sata. Crni i gusti dim iz trogirske stare gradske jezgre dobrano je uznemirio Trogirane. 

 -  To je tako sukljalo da smo se preplašili kako će buknuti cijela jezgra. Pozvali smo vatrogasce koji su se u trenu tu stvorili i srećom brzo na kraj izašli s vatrom - kazala je jedna Trogiranka.

Vatra se proširila na potkrovlje obližnje kuće u vlasništvu P.I.(85). Izgorjeli su mu prozori, a starac je prošao neozlijeđen.

- Još je u šoku, prepao se. Srećom čim je vatra izbila, izveli su ga zaposlenici kafića, tako da je prošao neozlijeđen. Pretpostvljamo da je vatra buknula zbog loših električnih instalacija - doznali smo od susjede.

Susjedu su nabavili nove prozore 

P.I. se jučer odmarao u svom domu, a susjedi su angažirali kako bi mu nabavili nove prozore. U skladištu izgorjeli su stolovi, stolice i štošta drugo. Inače, "Padre" je u najmu držao i Jozo Certa, nekadašnji šef kaštelanske Hvidre i osuđen na pet godina zatvora za veliku pljačku Središnje pošte u Splitu 2008. godine. Godinama "Padre" vodi Tomislav Poljičanin (41), bivši vođa trogirske Torcide i sam dobro poznat policiji. 

Za požar kriv kvar na istalacijama

Policijski očevid pokazao je da je požar u petak poslijepodne izbio zbog kvara na električnim instalacijama unutar prostora koje su se oštetile za velikih kiša. Materijalna šteta bit će naknadno utvrđena. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_140683 14.10.2012.

    Baš me interesira na koju sumu je osiguran kafić?

  • 14.10.2012.

    Super škvadra, pokretači napretka države.

  • PapaŠtrumpf 14.10.2012.

    Jozo Certa inače jako uzorit građanin da živi uu Americi bio bi osuđen na 245g. zatvora

Komentiraj...
Vidi sve komentare