To je to što me zanima!

Izgorio stan u Ivanić Gradu: Prolilo se ulje iz friteze na plinu, smrtno stradao umirovljenik

Požar je u stanu počeo rano ujutro, a doznalo se tek iza podneva kada se dim proširio na stubište i u druge stanove. Vatrogasci su odmah došli na mjesto nesreće gdje su zatekli nesretnog umirovljenika u kuhinji na podu s opeklinama
Vidi originalni članak

Kuhanje tijekom kojeg je došlo do prolijevanja ulja iz friteze na plinskom plameniku, uzrok je požara koji je jučer ujutro izbio u stanu u u Ulici Ljudevita Gaja u Ivanić Gradu i kojom prilikom je smrtno stradao 69-godišnji bivši djelatnik INA-e Ilija P., doznaje Jutarnji list.

UZROK NEPOZNAT Ivanić Grad: Buknuo požar u stanu, pronašli mrtvo tijelo

Požar je u stanu počeo rano ujutro, a doznalo se tek iza podneva kada se dim proširio na stubište i u druge stanove. Vatrogasci su odmah došli na mjesto nesreće gdje su zatekli nesretnog umirovljenika u kuhinji na podu s opeklinama.

GORILA KUĆA U BRESTJU Za vrijeme požara vatrogasci se pokušali priključiti na hidrante: 'Niti jedan nije bio ispravan'

Policijskim očevidom je utvrđeno da se nesretan slučaj dogodio još ujutro, oko 7 sati uslijed kuhanja kada se iz neutvrđenog razloga ulje iz friteze koja se nalazila na plinskom plameniku, prolilo po umirovljeniku te je došlo do zapaljenja, stoji u izvještaju PU zagrebačke.

POSLJEDICE POŽARA U TRNSKOM Pakleni toranj: Noću se budim u znoju i stalno provjeravam pećnicu. Strah me novog požara

- Uslijed nastalih opeklina preminuo je na mjestu događaja, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku - kažu iz PU zagrebačke.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • najiram 10 04.09.2021.

    Prolilo se ulje iz frizere  a  kaj  je  to  frizera  na  plinu  sa  uljem...jo  poznam  frtitezu  i  ona  ja  na  struju  nede  na  plin...to  je  valjda  nekva  nova  napeava  za  grijanje  olja  na  plin...

  • x64 03.09.2021.

    na slici auto hitne sa firula u Splitu...

  • Fenix7 03.09.2021.

    Nemrem čitati dalje od naslova, jer ne znam kaj su to "frizere na plinu". A taman sam sutra mislila frizeru. Sad ne idem. Možda je na nekom plinu... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare