To je to što me zanima!

Izgorjelo 20 stanova: 'Bilo je zastrašujuće kako se širi vatra'

Stotinjak vatrogasaca dva je sata gasilo požar. Stanari zgrade kažu da su upozoravali graditelje na drvene balkone, ali da su oni odbacili brige još u svibnju. Dvoje ljudi požalilo se zbog udisanja dima
Vidi originalni članak

U velikom požaru koji je u nedjelju poslijepodne izbio u Londonu izgorjelo je 20 stanova, a još ih je deset oštećeno. Muškarac i žena požalili su se na tegobe zbog udisanja dima, a nitko osim njih nije ozlijeđen. 

Požar je izbio oko 15.30 sati u Ulici De Pass Gardens, a stotinjak vatrogasaca više od dva sata borilo se s požarom koji je ugašen tek oko 18 sati. 

Stanari zgrade koju je progutao požar kažu da su upozoravali na potencijalnu opasnsot zbog drvenih balkona, ali da su graditelji još u svibnju odbacili brige. Stanari su postali zabrinuti nakon što je objavljeno da su još dvije zgrade iste tvrtke bile u opasnosti od požara, piše Guardian.

- Bila sam u svom stanu kad je izbio požar. Istrčali smo van. Kad su stigli vatrogasci, prvo su se se mučili dok nisu našli hidrant. Govorili smo da će jednog dana izbiti požar i upozoravali smo na sigurnost drvenih balkona - ispričala je Mihaela Gheorghe za BBC. Mukhtar Raja koji živi u blizini je izjavio kako je bila zastrašujuća brzina kojom se vatra širila.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • najiram 10 10.06.2019.

    stiropor i drvo koje li lude kombinacije...ćista klopka za ljude...netko nam soli pamet da hiže od stiropora su sigurne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare