To je to što me zanima!

'Izgubili smo Hrvoja, ali sada imamo anđela čuvara'

Maleni Hrvoje Previšić (1) nije spavao u sobi sam, već se iskrao baki i djedu te otišao u sobicu gdje je glavom upao u bačvu sa vodom i šipkom...
Vidi originalni članak

Obitelj Previšić još se nije oporavila od smrti malenog Hrvoja (1), koji je prošli vikend tragično preminuo na proslavi svog rođendana u Trebižatu kod Čapljine. Previšići su u utorak poslali pismo redakciji Dnevnog lista iz BiH u kojem su ispravili nekoliko netočnih detalja tragedije o kojoj je taj list pisao. Te kobne subote Hrvoja su nakon što se fotografirao sa obitelji, puhao svijećice, pojeo toru i poigrao se s djecom, odnijeli u prizemlje k baki i djedu. Oni su čuvali i ostalu stariju unučad. Hrvoje nije otišao spavati kako je to rečeno, već je odjednom nestao iz vidokruga bake i djeda. Otišao je do mračne sobe gdje je obitelj držala kantu s vodom i šipkom. Bačva je bila zatvorena poklopcem, a ne krpom, stoji u priopćenju obitelji Previšić. Djed i baka tražili su unuka po kući. Djed je odjednom vidio unuka kako stoji kraj bačve s glavom pognutom u nju. Uzeo ga je u ruke i istrčao s njim iz kuće. Baka je vrišatala i neutješno plakala. Hrvoje nije disao. Obitelj ga je dovezla u Dom zdravlja, ali liječnik je mogao samo konstatirati smrt.
- Svi se pitamo zašto? Uz Božju pomoć se nadamo da ćemo vremenom prihvatiti da imamo najveću privilegiju na svijetu: Imati svog vlastitog anđela čuvara - stoji u priopćenju shrvane obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • čavka 10.11.2009.

    Ma kome tko je odhranio djecu bar jednom se nije dogodilo da se dijete guti,te kruhom,te smokićem ili bombonom .svatko se je tada skočio i gurnuo prst u usta djetetu ili ga uz lupanje po leđima okrenuo ga naglavačke i nakon što je sve dobro prošlo prestrašen ga izljubio.A što da nismo bili taj čas tu,?

  • bre 10.11.2009.

    ko god ima malu djecu razumije

  • bigblue 10.11.2009.

    u prvoj recenici ovoga clanka novinar kaze \"obitelj se jos nije oporavila...\" Ma kako \"jos\"?!!!! Sta to uopce znaci? Nece se oporaviti DOZIVOTNO...

Komentiraj...
Vidi sve komentare