To je to što me zanima!

Arbitri: 'Ježić sumnjiv svjedok, sudac Turudić bio je pristran'

Arbitri ističu i kako postoji sumnja kako se manipuliralo snimkom sastanka Sanadera i Hernadija u Marcellinu te da je USKOK sudjelovao u smišljanju Ježićevog lažnog iskaza...
Vidi originalni članak

Presuda Arbitražnog suda Ujedinjenih naroda kojom je Hrvatska izgubila proces protiv MOL-a prvi put je objavljena u javnosti. Obrazloženje presude kompromitira hrvatski pravosudni sustav. 

Presudu je objavio portal Index, a u njoj piše kako arbitri smatraju da je Robert Ježić lažno svjedočio, da je sudac Ivan Turudić bio evidentno pristran na suđenju Sanaderu, kako postoji sumnja kako se manipuliralo snimkom sastanka Sanadera i Hernadija u Marcellinu te da je USKOK sudjelovao u smišljanju Ježićevog lažnog iskaza.

Smatraju i kako sudac Turudić u zapisnik nije posve točno unio iskaze svjedoka. Također, nije im prihvatljiva ni praksa javnih istupa sudaca:

- Žalosno je što je sudac odlučio o slučaju govoriti u javnosti. Iz onoga što je sudac rekao u intervjuu lako je zaključiti da je naumio donijeti jednaku odluku, upozorili su arbitri. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • jozabroz 11.11.2017.

    drugovi iz uskoka, pnuskoka,dorha..sta sad imate reci na ovu sramotu za drzavu?? ili ste morali slusat velikog vodju?

  • jozabroz 11.11.2017.

    a sad je i jasnije zasto jezic ni ne misli vratit onih 5 miliona,,))))samo opet mislim da nije on sam dobio toliko za pricu,mislim da on to "djeli" jos s nekima..)))glavno da nama trebaju strani sudovi da bi se dokazalo o kakvom se ovdje lopovluku radi,,bas me zanima hoce li sadasnja vlast,sudstvo i redarstvo poduzet kakve korake za ovu sramotu koja je izisla?? ili ce se svi zajedno pravit grbavi?

  • juricajuric179 11.11.2017.

    Pa jeli suci za išta odgovaraju? pa on i rade u sprezi sa odvjetnicima najveće kriminalne radnje a da nitko i nesmije ni pitati za išta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare