To je to što me zanima!

Izgubio bitku: Umro dječak koji je htio upoznati Ibrahimovića

Hajrudin (8) je bolovao od leukemije. Njegova je priča dospjela u medije nakon što je dječak poželio upoznati nogometaša Zlatana Ibrahimovića. Želja mu se nije ostvarila
Vidi originalni članak

Maleni Hajrudin Kamenjaš iz Vareša u BiH izgubio je bitku za život. Njegova sestra je na Facebooku u nedjelju napisala:

"Da vam kažem dragi moji da nam Bubi ode na vječni počinak... Ljubavi moja, dati Allah da svaki džennet. Zauvijek si s nama". 

Hajrudin (8) je bolovao od leukemije. S bolešću se borio šest godina, a transplantacije koštane srži nisu uspjele. Njegova je priča dospjela u medije nakon što je dječak poželio upoznati nogometaša Zlatana Ibrahimovića. Ta mu se želja nije ostvarila jer Ibrahimović nije imao vremena za susret s dječakom već mu je poslao dres i snimio video u kojem se ispričao što mu ne može doći u posjet. 

Idi na 24sata

Komentari 283

  • ZvonkoČović 29.12.2013.

    nosonja nikad nije bio čovjek za pomoči nekom

  • arčibald 26.12.2013.

    Mali počivaj u miru, a ti ibrahime idi malo na specijalizaciju kod kristiana ronalda i messia neka te oni malo nauče kako se treba prema djeci pred smrt ponašati, srami se tvoji ispada...

  • zlatko 24.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare